KLIK

sorry yaaaaa..i tak suka makan pai...

Sebenarnya..akak k-poh tak sukalah nak try kuih-kuih omputeh ni...macam kuih "pai" ni..entah macam manalah rasanya yaaaa...

Tapi kalau dah abgteror  pemes ni yang ngajak akak k-poh makan "pai"..akak k-poh tak kan sesekali menolak pelawaannya..!!!! heeee..

Tapi lebih sedap lagi kalau dapat makan kuih pau...pastikan inti kacang yaaaa...
Hahaaaaaa...akak k-poh tak larat nak gelak dah niiiii......

21 comments:

cik nurussalwa said...

haha..
bahaya la.. salah eja je mesti terkana lah..
neway, nak pau~

maizalove said...

xnak pau, tp nak paw kpah kpoh buleh hehe

qasehraihan said...

yeay!..saya pun suka pau kacang merah

kpah k-poh said...

sedap kan makan pau kacang....

puanbee said...

haha jahat abg teroro tu kihkih ..bee baru beranagn nak buat pau kacang goreng lala...

mommylavender said...

salam pagi~ wahhhhh...sedap tu mommy nak tapau la~hee

~SYAZ~ said...

heehehehe..
ha! kak pah kalau nak mkn pau meh dtg blog syaz meh!..
tapi syaz hidang kan pau kaya jelah..
syaz x ade jual pau kacang..
ngeh3.. :D

kpah k-poh said...

boleh2..pau apa pun sedap dik...suka..suka..

azie said...

haha selamat kakpau hehe, lawak2.. kuih pau inti kacang sedappp..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kak pah.... tlg tapau pai dan pau 3 hehehe

kiz said...

suka pau inti kelapa..kalau kak pah sayang saya sila kirimkan kat sini..huhu..

kpah k-poh said...

ramai rupanya yg suka kuih pau...heee..Jom buat geng pau..ehh nanti org salah sangka ingat kan geng kaki paw pulak..heee..

Scarlett O'Hara said...

Ala Kak pah!Tergelak sorang2 saya baca pai dan pau tu.nasib baik takde org kalau tak ingat saya ting tong pulak.Pai dan pau dua2 sedap .

Kak pah, ayam kecik ati sangat dgn kak Pah tau!
http://scarlettj1.blogspot.com/2011/04/ayam-kecik-hati-sangat-dnegan-pompuan.html

sirap merah said...

haha.. klaka lahh kak..
hadoy ! lapa dahh ni kak!!

abgteror said...

kak pai nak pau pai la paini...papai!....

kpah k-poh said...

alamak...AT dah kena sawan pai pau...heee

sherry said...

hahahaha,,,suker la baca pasal pau ni.

Mia Liana said...

suka pau dan suka pai...sedap2..

aisya said...

tengok makanan ni tibe-tibe jadi lapar lak.. =)

azi nur said...

alamakk...sigu dah betulkan ayat...kadang-kadang main taip konon2 laju2..pastu amek, salah..pulak dah publish slalu terjadik! huhu

mrs.sabri said...

saya memang suka mkn pau inti kacang..kalau inti lain sori le memang x mkn..hehe..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.