KLIK

Blogger FIZ : Bitter Sweet of My Life

Akak k-poh nak lepaskan ketagihan meng"review" ni...lega...dapat melakukan semula..Lihatlah dunia..!!! akhirnya blogger FIZ mengisi ruang entry akak k-poh hari ini.
Ohhhhhh..akak k-poh spy ikut tingkap..baik budak ni ...ekceli (pinjam ejaan dari mak lagenda)...gadis ler..bukan budak..ish....tengok tu..kata-kata aluan : sayang korang geli-geli...eeeee..geli tang mana tu???? geli..kena geletek !!!!
Stop..stop..sudah ler geletek tu...akak k-poh tak tahan..nanti terkucil pulak..maklumlah dah berumur ni.."bladder" tu dah tak mantop..!!! Kejap tadi akak k-poh dah pegi jenguk blog gadis manis ni...sempat ler sembang kejap..tapi akak k-poh speaking London tau....ini jawapan dari blogger FIZ :
""Salam.Thanx for visiting my blog.I hope everyone enjoy reading my blog and sorry if there are words that make u feel uncomfortable to read.""
Let's go...aa go..go..hanya satu klik anda sudah berada di destinasi pilihan anda ini.. 
http://fizah-sukhri.blogspot.com/

8 comments:

Amira Anorah said...

sayang K-POH geli geli..hahahaha
tamo review belog i?hehehe

cik-terompah said...

dtg saja nak kepoh-kopoh kat sini...


geli geli..

hehhe

kpah k-poh said...

nak kena review..tunggu giliran..heee..

Scarlett O'Hara said...

Dah follow dah adik manis ni.

mommylavender said...

mai nak geli2 chepah~heeee....

kpah k-poh said...

tuan blog tak baca lagi entry tu...mcm geli2 lah pulak..heee..

hani@debumelukut said...

pertama kali dgr perkataan sayang geli geli...
sayang tak geli macam mana lak?

Ann Ishak said...

sayang geli geli....hahaha comel lahhhhh

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.