KLIK

Blogger Paan Sabri : PAANTHOLOGY

Seorang lagi blogger yang berminat untuk direview. Blogger yg menggelarkan dirinya sebagai Paanthology. Apa makna Paanthology tu..kena tanya tuan punya blog ler..
Akak k-poh meng"review" berdasarkan permintaan...ye lah..macam kat atas tu...sekurang2nya ada bukti..yg akak k-poh ni bukan saja2 nak review untuk mencari publisiti "murah" tau!!! Opssss..kesian pulak paan..akak k-poh tersasar tajuk..!!! heee.. Ok..mengenai dgn blogger paan ni..terasa malulah pulak akak k-poh dgn blogger paan..ni..sebab apa?? rupa2nya..akak k-poh belum mem"follow" blog paan lagi. Mungkin tak terpandang...sebab banyak jejak yg akak k-poh kena "trace" balik..!!! Follower paan pun dah ramai..jadi blogger paan ni memang telah dikenalilah..yaaaa..6 ratus lebih..and counting..!!! Jadi...apa yang ditunggu lagi??? Jom ler..ramai2 berkampung di blog paan encem nih!!!
 Errrrr..apa dia?? cakap kuat sikit.!!! Hah..!!!! Macam mana boleh lupa ni??? alahai..jap yaaa..nak buh pic paan encem..    Jangan berebut...!!!! Jom pakat-pakat baca entry blogger paan....memang menarik entrynya..gaya penulisan menyenangkan sesiapa yang membaca.                                             Paan..oh..paan...     
 

8 comments:

kiz said...

dah 8 juta kali minta review tak dapat pun..huhuhu...

shark said...

waaa..
misti bes tuan blog ni dpt review..

Paan Sabri said...

haha.. kak, tenkiu sgt2.. terharu sgt3.. nak nanges ni. haha.. haritu gurau2 je, tak sangka btol2 pulak ye.. hehe.. femes la sye pasni..

paanthology: rebecca black buat aku tergelak.

zul permatang badak said...

Heran saya....ada pula masa untuk k-pah berblog...kerja2 rumah siapa buat.....???

saya tergesa gesa kehulu kehilir...mengurus kehidupan......

kadang2 tu....bosan juga....

lagenda said...

Zassssssss tgk siapa plak yg direview oleh kak pah kali ni

kpah k-poh said...

terima kasih semua..

Zul..: itulah gunanya draft...heee..

qasehraihan said...

lama xnampak akak..cbukmeriview ek???hoho

xkenal pun blogger ni..kena terjah ni..hehe

papabear said...

jangan jadi loji benda2 lain dah ler..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.