KLIK

Blogger Felt Craft : Noie Comey

Best ke kalau kena review...blogger NOIE??
Pertama sekali akak k-poh nak ngaku kat sini..akak k-poh baru jer jenguk blog Noie..Pada mulanya akak k-poh rasa...masam-masin...patut ke akak k-poh review blog Noie ni?? follower blog noie dah lebih seribu orang...hmmmm..yg tukang review pun masih lum capai tahap itu...
setelah akak k-poh meronda2 kat situ..akak k-poh ambil keputusan untuk tidak meng"review" blogger noie ni.

Sebaik saja akak k-poh melangkah kaki nak out..tiba2 akak k-poh terpandang sesuatu :..
ehhh..apa bendenya tu??? kiut-miutnya!!!!
Nampaknya kenalah akak k-poh meng"spy" kejap.. Rupa2nya benda kiut tu dipanggil "felt craft"..nak tahu lebih lanjut..kenalah tanya pada blogger noie. Ataupun klik saja kat sini :   http://eisya-syafyra-craft.blogspot.com/   akak k-poh suka yg ulat2 tu....kalau ada "peminat" yg minat nak bagi...akak k-poh sudi terima..hahaaa... Errrrr..apa lagi duk tergaru2 tu..jom lah jenguk blogger noie...Kalau teringin nak buat sendiri..boleh ler tengok tutorialnya di blog noie....Udah ler menggarunya....ish..moh ler kita...!!!!

12 comments:

Puanbee said...

wah comeynyer ada ulat2 nanti nk try lah buat ..ermmm

kiz said...

malu malulah kunun nak review kak pah ni..kalau akak malu suruh je ahmad albab yang buat..

noie said...

alalala malunyer sy ... kekeke ni nak kena hantar kak pah pulut kuning nayam golek ni hehehhe.... apepun tq kak pah... i like ur k-poh2 kekeke muaackkss!

Kayun said...

oh ulat, i like ulat XD..comey sungguh

papabear said...

kak pah tak geli ngan ulat ka?

noie said...

nak terjah akak pulak jom!!!

http://noieizan.blogspot.com/2011/03/blogger-pilihan-kak-k-poh.html

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, cute & comel nyer ulat2 tuee

kpah k-poh said...

siapa2 yg pandai..buat ler sendiri ulat tu...kalau tak pandai..boleh tempah..kalau tak nak tempah...cari jer yg hidup..!!!heeee..

mommylavender said...

uiiii~ chepah idak geli ker nengok ulat tu...hee, teman idak la larat...geli geleman oiiii

mommylavender said...

tapi teman nak pi terejah jugak la~hee

lagenda said...

zasssssss pi skodeng kat sana la pulak!

Yan said...

manusia2 creative sekarang ni mmg leh wat duit thru blog. esp. anak2 muda.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.