KLIK

dialog busuk....grrrrrrr !!!!

Abang....isi minyak kereta...

........isi laaaaa...........

Tak reti...tak reti!

Abang...pam angin tayar kereta...

.........pam laaaaa..........

Tak reti ..tak reti!

Abang....jom keluar makan...

.........hmmmmmmm.........

Abang...nak makan kat mana?

.........mulut ..........

Grrrrrrrr !!!!!!!!!

"Bagus jugak kalau ada yg komen ni"

10 comments:

shidah2020 said...

haha . . jawapan yg bgs tuh !

slmt pagi ye tuan blog :)
moga sntiase dlm rahmat-Nya . .

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hehehehehe saya sampai skrg pun tak tahu nak pam minyak kete kak pah.. kiranya kita sekapal lah hehe

Fathiah Hamim said...

erk. tak reti pam minyak kete?

MulutPayau said...

ehhhh..kita pun sama..reti naik jer keta tu....

♥♥syahadah♥♥ said...

alahai....perbualan yangs suam2 kuku dan kaku...

Green Apple said...

sabar....
apa guna ada suami... hehe...
(suami2 jgn marah ye...)

Dinar said...

kak pah, isi minyak keta mmg saya masih tk reti....selalu mintak pam attendant yang buat..

Mia Liana said...

heheheh... kalau tanya... "abg nak kahwin lagi ke?"... tentu dia terus senyum lebar dan tolong isikan minyak keta, pamkan angin tayar, ajak kuar makan... heheheh

NzA said...

ha.ha.ha...kan dh kena!!!!

ana! said...

hehe kadang jwpn yg mcm ni bole buat kte gelak(kalau mood ok) and bole buat kite bengkek(kalau mood x ok). :P

hi. i'm a new blogger. rajin2 dtg page sy ok. peaceee

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.