KLIK

bila tak de idea dan tak cukup masa...

Bukan tak ingat dan bukan jugak tak sayang...bukan tak sedar trafic dah merudum..bukan tak perasan kotak shoutbox dah kurang yg datang...bukan tak malu nak cakap yg komen pun dah sepi...bukan tak peka blog tak update...bukan tak tahu masih ada kawan2 blogger yg setia berkunjung ke sini...bukan..bukan..bukan....





bukan menunggu sesiapa pun....


.........tapi............







...tapi...benar-benar merindui anda...yaaaa...anda yg setia berkunjung ke sini....


"Bagus jugak kalau ada yg komen ni"

10 comments:

ct N honey said...

kekadang ada masa mood tak de nak berblogging,klu ada mood pula tak ada idea...susah juga jadi blogger ni..

puanbee said...

saya pulak kurang mood nk ramah tamah huhu

Fathiah Hamim said...

hehe kami merindui mu jugaaa. :D

qasehraihan said...

sy sntiasa xde masa kak..haha..
wkend je kalau rasa nk post entry..tu pun klu rajin..sbb sy suka2 je bebelog ni..

MulutPayau said...

kalau ada masa pasti jenguk ke sini..

Scarlett O'Hara said...

Ala....comelnya!

kiz said...

tak perlu kata apa2..senyum senyum aja

Green Apple said...

rindu ye....
dah ramai yang datang ni... hilanglah rindu...

Tuan Penasihat said...

hahahahaha..
sama situasi kita.
blog TP pun dah merudum sangat sekarang ni. sedey sedey sedey....

Mia Liana said...

takpe kak pah... kalau xde idea... apa yang idea di sekeliling kita boleh dijadikan bahan...


comelnya kucing ni... geramnya tengok

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.