KLIK

HAPPY BIRTHDAY , DEAR SCARR

Happy Birthday,Dear Scarr..  Setiap 1 January  akan disambut dengan dua kegembiraan.Pertamanya Sambutan Tahun  Baru dan keduanya Sambutan Ulangtahun Kelahiran SAHABAT BLOGGER, SCARLETT PETALS. Akak k-poh dah wish kat Scarr pepagi buta lagi..tapi akak k-poh nak jugak buat entry untuk celebrate hari yang bermakna untuk Scarr ini. Dear Scarr, this is not a place for me to say i love you...but this is the place for us to say that WE ALL LOVE YOU !!!!!..... 


5 comments:

tunz said...

happy birthday juga untuk scar

Niza Romli said...

hepi besday scarlett petals :)

MULAN said...

happy birthday scar..

Mrs.Yie said...

epy besday teacher scar :)

yie76 said...

Link bl0g guru besar kito ambik

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.