KLIK

GomoFM (RADIO APO NI..KELATE KO?)

Akak k-poh baru saja lepas jenguk blog peberet akak k-poh, siapa lagi kalau bukan Blog Smile..smile..smile...BLOG MIALIANA. Kat situ ada entry terbaru pasal GomoFM...entah radio baru kot? tak pernah dengar pun..!!! Yang akak k-poh tahu, kalau GOMO ni..KELATE LAAAA... Ohhhh....radio baru daaaaaaa....nampak tak kat atas page tu, akak k-poh buh wijet radio tu..kotlah berkenan nak pilih lagu ke..sila lah.. Kalau nak chatting dengan rakan-rakan GomoFM, sila ke Shoutbox akak k-poh, anda boleh chat di situ dan berkenalan dengan lebih ramai lagi Geng GomoFM ini.   Jadi akak k-poh cuba-cubalah dengar lagu-lagu yang diputarkan..nampaknya memang jelaslah....memang sesuai dengan citarasa akak k-poh ni. Yang bestnya, radio ni akak k-poh boleh tutup, kalau blog yang akak k-poh kunjungi ada wijet lagu lain yg auto tu...  Dan jika lagu yang ke udara nanti, tidak sesuai dengan telinga pendengar yang berkunjung ke blog akak k-poh ni, silalah off kan radio tu..( depa bukan tau pun..kan..heee..) Ok lah, cuba anda ke Geng GomoFM dan rasai sendiri kehebatannya.

14 comments:

kubigomofm said...

tq wat entry pasal gomo fm dan entry ini dah diterbit kan kat sini http://www.kubi.gomofm.org/2011/10/gomofm-radio-apo-nikelate-ko-by-kpah-k.html

kpah k-poh said...

oh..terima kasih..tak sangka pulak yaaa...

OhSensasi said...

radio online tu kak..

Rain said...

fuh, akak memang berbakat bab bab pomo ni..

Mia Liana said...

kak pah.. sorry ya lambat balas. tadi kak pah tanya kat entri mia camne nak jadi geng gomofm..

ni baru je bailk kelas, tengok2 kak pah dah wat entri... wahhh bagus la kak pah ni... siap join...

Yumida said...

gomo radio...cm bez jer...tp x dpt la dgr kt sini

Scarlett O'Hara said...

Sekali lagu Chicken Little yang keluar!

kakngah said...

tu la.... biasanya perkataan gomo ni... sinonim dgn klate..
:)

EmpayarUtama said...

Terbaiklah kak pah, aku blom sempat usha, nnt senang aku bukak :)

kubigomofm said...

HAHAHA

-Incek Fik- said...

Gomo FM gomo~!!

*buat nada sorak ala-ala gadis pom-pom. euwww~

dela said...

x pernah dengar... nnti nk buka.... :)

Belalang Hijau said...

terkejut gak tadi masuk2 kuar lagu...huhuhu

Mrs.Yie said...

gomo fm? saya nak jadi DJ kat gomo fm leh x?hehe :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.