KLIK

OH..SIAPA PUNYA SBOX NI?

OH..BERLAH PELUANG UNTUK KU MENULIS DI SBOX MU...
Kalau sbox yg dilindungi iklan ni, macam mana nak tulis shout.? Tulis tu boleh, tapi takut silap eja..tu yg terbuka hati nak tanya tu.. Kepada pemilik shout,  iklan ini memang diletakkan di situ,...ke, ataupun PC zaman Jepun akak k-poh ni yang punya pasal?  * maaf kepada pemilik sbox tersebut..*

11 comments:

MULAN said...

memang terkadang pon terkena.. setting lain2 kot pc atau pon blog kita semua ni..

Mia Liana said...

ni kira kategori nampak lagi. ada tu, langsung tak nampak. main taip je lah pastu tekan enter... tulisan kuar baru nampak...

puanbee said...

memang ada shout yang kadang halang entri dan iklan , sebab tu sy tk pasang shoutbox dah .. memang tak sesuai ..

Yumida said...

ngade nyer iklan tu...kan kak pah...

HAW said...

Haw senang je.. mana2 yg susah, yg leceh Haw tinggalkan

Rain said...

eh kakpah, lama benor pc dari zaman jepun lagi.. .

Scarlett O'Hara said...

Saya pun tak suka iklan mian cak-cak ni.Hilang mood nak bw.

Dududu said...

hehe btl tu . . susah nk text kan

MulutPayau said...

Mmng pernah terkena....mood utk bw pun terus lariiiii...........

Azmi Khan said...

mmg fesyen skrg mcm 2.....
mengharap org tersalah tekat kat iklan tu.....

kpah k-poh said...

terima ksih semua...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.