KLIK

Laki give away??

Uiiissshhhhh..laki sapa pulak nak kena give away tu?? ngarut ape ni?? Ohhh..rupa-rupanya..adik MyBlowie dah men tag akak. Agaknya MyBlowie dah tak tahu arah mana nak campakkan tag tu...tu yang dia hantar kat akak tu.
DIA NI LAH...CIK DYA..yang punya GA ni..

Seperti biasalah yang tuan-tuan dan puan-puan sedia maklum..kalau nak sertai GA, kenalah bersyarat. Maka, cik penaja kita ni telah pun merumuskan syarat2 yg wajib di patuhi. nama pun wajib..kalau tak patuhi..maka berdosalah kita...agaknya lah..kan...

                                                                            Pembuka selera bicara:   pertama: jadi follower..tak tahu lah dia nak suruh akak ni follow sampai ke mana..   kedua  : "like" di muka surat kipas dia tu..ish..ish..."fan page" ler..  ketiga:    Entry bertajuk "Lucky Giveaway by Cik Dya"...nak buat ke tidak entry nih...rasa cam malas jer..  keempat:Banner giveaway dlm entry...dan di sidebar..cek..cek..roger..!!  kelima: TAG 3 org: [mangsa-mangsa akak ialah nama mereka yg muncul di shoutbox saat ini..jeng..jeng..] http://nurhafiz2009.blogspot.com/  http://sipenyapuburuk.blogspot.com/  http://tinta-nuraz.blogspot.com/   keenam: Link balik ke komen laling..i sudah link...  ketujuh: tarikh tutup 25 Jan tahun ni..  sekian: untuk mendapat penjelasan yg lebih lanjut..sila rujuk ke page penaja.  Adapun idea yg seperti di atas ini ialah dr K-POH dan bukan idea dari ahmad albab....tak ghreti-gheti lagi ke.... 

4 comments:

kiz said...

akukah suami yang di give away tu..

Sharifah nor said...

kalau sudi utk di give away..apa salahnya...heee..

kiz said...

hahaha..akak ni ..bkn tak sudi..tapi...tapi..tapi............( sila lengkapkan soalan ini tidak kurang dari 100 perkataan) ..huhu

waalllaa! said...

mekasih join akak..goodluck!

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.