KLIK

GAY ??

   Jiran baru sebelah rumah akak tu.. akak belum kenal lagi.Tapi yg akak tahu..semuanya lelaki yg menyewa..kerja satu kilang kot..?? tak tahu ler..sbb tak tanya lagi. Mama..sebelah rumah kita tu dah ada org duduk ker??? sudah..baru semalam..pindah masuk..semua lelaki..dik Lelaki?? tak de orang perempuan langsung ke?? Tak de..depa tu kerja satu kilang kot...mama pun tak tahu... Ohhhh... "gay" lah tu...dgn kompiden nya.. Bukanlah.. Betul mama..cikgu cakap kalau lelaki dgn lelaki..maknanya "gay"!!! [alamak..budak ni sekali lagi mengelirukan istilah.] Bukan "gay"..kalau "gay"..depa tidur atas katil sama-sama...[konon ler nak jelaskan makna "gay'" tu] Ohhhh..abg iwan dgn abg budi tu "gay" lah...[menyebut nama dua nama abg dia..] Ish...budak ni..bukanlah.. *mcm mana nak jelaskan yaaa...nak kena guna perkataan..@#$%*& ke??*  kalau dah mcm ni..ahmad albab pun pening .....

16 comments:

makcikrehan said...

hahahahaha.. lawak anak mu kakak

Yan said...

Very hard to explain kan.. kena berhemah...

khaifaiz said...

hahaha.. susah juge tu

n.hasleena said...

salam kak pah...
kena explain jugak tu definisi gay :)

Sharifah nor said...

makcik rehan: anak akak ni selalu salah tafsir istilah...

Yan: kpah sedang cuba cari perkataan yg paling senang..agar tak keliru..

Khaifaiz: ye lah..bila melibatkan "anggota dalaman" ni..mmg susah..

n.hasleena: salam dik..nak kena pikir cara terbaik ni...

manna_salwa said...

haha.. cumelnye, kalo d tnya soklan n d putar2 kan sampai cmtu skali sape2 pun pening.. bkn bdk tu je pening.. hehe~

ctpayong said...

salam

benar. kekadang pening bila kita nak terangkan sesuatu dengan bahasa sopan kan c.pah...anak kak ct dah besar..pandai cari jawapan sendiri cuma kita nak ricky apa yg mereka ricky (mcm part time security pulak).

nur said...

penah kene soklan2 camni- blank
ALL IN ONE

annazanariah said...

heheh.. pening jgk nak explain kan.. kesudahannya apa yg akak jawab? huhu~

farhanaafri said...

huhuu.. cepat tgkap tp maseh salah paham.. xper, budak2 xcted nak gne perkataan yg baru dea blajar.. nnty da besar dea paham sendri laa...

fiq said...

bijak2..hehe..kelakar tui..budak baru nak belajar

masmurni said...

haha....lawak la...susah nk cite kat budak2 nih

Pendekar Berkuda said...

kah kah kah~~ tergelak di situ..

kak pah ni.. kalau tak kaitkan benda ni dengan ahmad albab memang tak sah..

hahaha~~~

jomsantaisekejap said...

Cakap je lelaki yang dah kahwin dengan lelaki tu gay. Mesti susah nak cari kat Malaysia ni, selagi belum kahwin, tak boleh panggil gay.
Walau apa pun, kepekaan anak akak tu amat di respecti kerana sentiasa mengikuti perkembangan semasa.
Anyway, keep in touch and salam santai

Blog ke 16 " Jom komen-komen"

nazihahisa said...

tidakkkk iwan n budi tak gay :pp

acik ckp je: gay tu dia suka sama laki. becinta sama laki

Carl a.k.a Amer said...

haha..lawak la ank akak ni,umo brp tau?cam ank sedara saye lak dah..ntah2 btol kot dia tu ank sedare saye??????????hehe

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.