KLIK

Keputusannya :

setakat ini akak k-poh memang review satu blog sahaja sehari...dan tidak ada entry lain...jadi...jika ikut cadangan ramai..akak k-poh akan review blog sekali sekala di samping buat entry...ok tak??

10 comments:

solo molo said...

saya setuju !!!~


keputusan dah kuar...
http://solomolo.blogspot.com/2011/04/keputusan-teka-solomolo.html

kiz said...

ikut akak laa...apa yg penting kerja sama..wonderpet2...kami datang..erkk..lari tajuk sudah

kpah k-poh said...

kiz..kiz..kiz..( geleng2 kepala..)

Pendekar Berkuda said...

sangat2 lah bersetuju kak pah.. bantu popularkan blogger2 lain.. heheh...

zul permatang badak said...

2 hari ........1 entri untuk review......masa terluang tu.....sembanglah apa saje....

yang penting ada entri baru......lagi pun k-pah banyak blog.........kita orang boleh pilih......

nak makan sedap kita ronda2...my mangkuk tingkat........he...he...

mokcik-ann said...

okay jer.. asalkan akak bahagia..
Selamat pindah umah yer, nanti jgn lupa singgah umah kita!

Cekodok said...

nak review tu bagus mama pah... tapi serius ... sekarang ni blog ni dah takde update dah pasal diri sendiri... mcm dulu2.. kiranya blog ni dah terabai... yela.. asyik review je... seminggu sekali pon takpe.. pilih mana yang menarik untuk direview... itu kan satu perkongsian jugak...

puanbee said...

ok sekali sekala je mak pah mcm bee buat heee...

mommylavender said...

mommy setuju...siap angkat tangan n jari jemari sekali...review chepah lain dari yg lain...kan kan~ mommy suke....siap guling2 ag ni`hee

Mia Liana said...

ok... mia pun stuju sama.... :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.