KLIK

Blogger Cik Nurussalwa : The Garden Of Love


Tiba jugak masa akak k-poh nak kenalkan anda semua dengan blogger cik Nurussalwa ni..lama agaknya blogger cik nurussalwa ini menunggu kesempatan utk direview...ikut giliran dik...sabar menunggu...akhirnya berbaloi..!!!
gambar header lama blogger cik nurussalwa.Sebenarnya..akak k-poh ni..tiap kali ada yg mintak utk direview..akak k-poh akan print screen dulu...maka bertimbun2 lah dalam draft...
Ini dia header baru..yg lebih mesra pembaca..!!!Macam mana yaaa..akak kpoh nak cakap ni..akak k-poh mula mengenali blogger cik nurussalwa melalui komen2 yg di hantar ke blog akak k-poh..!!!!Walaupun jarang benar blogger cik nurussalwa menapak di sbox akak k-poh..tapi akak k-poh bangga..sebab menulis komen di entry bukan semua blogger minat..kan...!!!
Sekarang anda kenali sendiri blogger cik nurussalwa ini.Beliau sekarang ini sedang menganjur kan kontes..jika anda sudi..silalah join.Bertajuk "Kontes kenangan zaman sekolah"..kalau akak k-poh ler..zaman sekolahlah yg paling menarik.."oh..masa..seandai kau bisa berulang lagi..la..la..la..tak de bakat nak nyanyi..huhuhu..) Malam pun dah larut..kenapa "dinda" belum tidur lagi???Oh..rindukan kampung halaman yaaa...jom ikut akak k-poh ramai2 menceriakn blog blogger cik nurussalwa ini..hanya satu klik..anda akan sampai ke destinasi anda di New Zealand.http://pendambarahmat.blogspot.com/

5 comments:

cik nurussalwa said...

akk (^_^)
terharunya saya..
suke3..
masyeh3..
wah.. tak terkata dah..
terkedu rasa..
masyeh kak..
=)

kpah k-poh said...

semuga terjalin silaturrahim yg berpanjangan...

qasehraihan said...

kak..nampak comel ni...jom gi minang..ahakssss

morning kak..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/tips-bagaimana-lelaki-boleh-gembirakan.html

kpah k-poh said...

dah ada yg punya kot...heee

cik nurussalwa said...

insyaAllah kak ^_^
masyeh tau..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.