KLIK

Blogger Anjungsena : menulis kerana cinta

Blogger pilihan kali ini ialah Anjungsena.Akak k-poh tertarik untuk buat entry kali ini..berpandukan komen yg dihantar kepada akak k-poh oleh anjungsena.Rasanyalah...sedikit manis..hmmm..akak k-poh tak de lah kebabom pun..!!!!

Kali ini kunjungan Anjungsena ke blog akak k-poh akan melihat entry mengenai anjungsena sendiri.Terima kasih kerana anjungsena dan semua bloggers yg sedang membaca entry ini..kerana sudi menjadi pembaca setia blog akak k-poh ni...apa lagi...senyumlah sikit...!!!!

Kan..kan..kan..akak k-poh dah cakap..."menjadi pujaan hati tu.."(blogger Kiz..jangan senyum-senyum aaaaaa..)

Sudah-sudah ler cakap mengenai akak k-poh..macam akak k-poh review diri sendiri pulak dah!! Ok..kenali blogger anjungsena..beliau bukan saja seorang penulis blog..tapi beliau juga seorang penulis sajak,puisi dan cerpen. Cikgu kita ni memang aktif sungguh menulis...

jom kunjungi blog Anjungsena ( header ni perlukan sentuhan dari blogger abgteror nih..!!!) dan tambah-tambahkan follower untuknya.Anda pasti tidak akan kecewa bila berkenalan dengan blogger anjungsena..seperti akak k-poh..bila mula2 kenal dgn anjungsena terasa macam dah lama kenal..ehhhhh...(dialog rekaan semata-mata)..umur u berapa?? i rasa mcm pernah tgk u lah..bukan kah u yang jadi "sikeret edmayer" i dulu?? i ingat..i ingat lagi..u yg bagi kat i bunga taik ayam tu kan...???  oooooo...u..rupanya...sampai hati u..tau..!!!! hahahaaaa...Melalut dah...jomlah beramai-ramai ke Kulim..(belalang jgn lupa ajak anjungsena sekali tau) destinasi anda di sini : http://anjungsena.blogspot.com/

15 comments:

Anjungsena said...

Assalamualaikum Kak Pah
Maaf la lambat respon sikit...kat Lumut ni coverage broadband lembab sikit..nak kena tukar ni. Apa pun terima kasih kerana review blog saya. Bukan ada apa pun , simple saja. Masih...belajar. Kak Pah, saya pun macam pernah lihat kak pah tapi di mana ya...moga kita terus bersahabat melaui blog. Terima kasih...nanti saya belanja char kuey teow...

kpah k-poh said...

anjungsena : char kuey teow tu..set...

Piasara said...

"kak pah...boleh ler nanti saya pi jenguk blog saudara anjungsena ni...alamak dok dekat jer tu,sg petani...ntah2 esok lusa leh dating ler tu...alahh apa salahnya,kawan2 jer kan.....kalau nak ajak saya sekali boleh gak tp kena tunggu sampai saya balik kampung nanti la.."

kpah k-poh said...

mmg ler dekat..dia ngajar kat kulim..belalang ada cdgan nak buat gathering..manalah tau..kot boleh jumpa...

lieyly said...

wahh beshnya klau bl0g di pr0m0te cam neyh :)
nak jgk :)

kiz said...

ahaks..jom terjah...pi Kulim..

mrs.sabri said...

x pernah jumpa blog anjung sena ni..masa utk terjah!!!!! :)

qasehraihan said...

wawawawa...akak rview sape tu..nmpk mcm geng2 hebat je tu..bagus bagus..hehe

akak pkai header br..sapa buat ni??cantik!!!!!sgt cntik!

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/aku-masih-seperti-dulu.html

nyanyisunyi said...

jap lagi sy samapi rumah en anjungsena yg agak hensem tu ye...hehehee

Belalang Hijau said...

ahah!

sorg lagi blogger kulim d temui...
cantek! nak g berkenalan jap...

sok2 kita berjumpa d dunia nyata pulak...x gitu kak pah? hee

zul permatang badak said...

akhirnya sahabat puisi saya kena riview juga.....bertambahlah orang2 seni kat sini....

Anjungsena....saya sering keblog beliau.........mengamati bait2 puisi...kadang2 terbuai alunan bahasa meresapi jiwa.....aduh....
suko khoya....je...

kpah k-poh said...

lieyly : boleh..tapi kena tunggu giliran..

Kiz..mimi..dan qaseh..: silalah terjah..n follow sekali tau...

qaseh : abgterror yg bikin..

nyanyisunyi : encem dan berkarisma..cikgulah katakan...

belalang : InshaAllah...

zul : setuju..

lieyly said...

akk kpah : HAHA , ramainya sampai alia kena tgu giliran :)
xpa2 , sabar ~
HAHA~
apa2 p0wn sem0ga bl0g akk kpah menjadi makin h0t :)

MulutPayau said...

kalau sehari tak lepak kat blog kpah ni..rasa mcam nak demam jer...
Ni dah senyum sampai ke telinga...nampak ke?????

kpah k-poh said...

MP : memang jelas sekali...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.