KLIK

entry khas LC ROCK 22

pertama kali singgah di kedai makan seorang kawan. memang tak pernah jumpa..hanya berkenalan di myspace/fbook saja.Kedai ni di batu 22 Teroi, Kedah.

 Asyik memikir nak makan apa..pilih2 menu..western food ada..



 sempat lagi posing2..


 dua orang hero akak..kacak...


 mee goreng special: mee goreng lanina


 Mee udang istimewa


 chicken chop

 sabar2..malu kat orang tu...

 tengok macam mama ni..sopan jer bila nak makan..

 Alamak..aisey man...buruknya makan..

 chicken grilled with mushroom sauce


 ELCY BLUE: sedap air ni..rasa tak puas bila minum : topping dgn eskerim..

 hampir licin..

 bersama dengan isteri kawan online

 sapu bersih..kenyang betul

 semua akak nak rasa..

 sedang dengar penerangan dr tuan kedai..

 pandangan dari depan kedai 

 tempat makan secara duduk bersila

 pekerja2 sedang tekun menyiapkan pesanan makanan


 yg ber T.Shirt putih tu lah tuan kedai...cik nan

malu2 tapi santapan licin..


bergambar kenangan dengan cik nan dan isteri


p/s: Nikmatilah makanan hotel tapi pada harga warung.Pekerja2 dilatih khas oleh seorang bekas chef hotel.

facebook: Nancy Jalice

5 comments:

teema chan said...

makanan tuh memang bole buat orang teliur lah :D

Yan said...

Salam Kak,

saya dah amik tag tu.

Bestnya..sedap ke Mee Udang tu.

Akak, saya masih tak dpt nak balas msg akak di FB..nnt ye..

Pendekar Berkuda said...

..purple semua...(^_^)...

hijau untuk lelaki...hehe...

kiz said...

makan oh makan...mcm sedap je tu..

Kayun said...

k.pah..leman corner ni kan kedainya memmang lama dah kat situ ka? dulu depa ada meniaga kat tempat lain tak? ^^

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.