KLIK

contest blog terkemas lah pulak..!!!

http://strawberrychocolatelicious.blogspot.com/2010/12/kontest-blog-terkemas.html


setelah si meaw tu melemparkan menghulurkan tag ni pada akak acik [pasal blog 
 bebudak] apa kelas tak bolehlah nak panggil akak..nampak tua lah aku ni..  maka acik terimalah dengan susah payahnya senang hatinya..sambil senyum-senyum kelat manis.


rutin cek up syarat2 wajib..[ tak buat dosa ke]:...sila scroll ke bawah..sticky post..

@ follow ke tak follow blog depa ni tak pe tak de hal...dah berzaman follow..ada ko perasan ke..

@ ada blog ..ada laaaa blog tu...acik ada 3 blog tau..hahahaha..[gelak eksen!!!!] memang layak sungguh ler..

@ bikin entry pasal kontes ni...ni tengah bikin lah ni...tunggu siap nak antar link ler..sabo2..org tua lambat pick up..

@  bagi link entry kat blog hana..dah tuan punya kontes..tak kan ler nak anto kat blog meaw pulak!!!

@ warganegara Malaysia..tak leh la org indon nak masuk kontes..sori ya bapak2 ibu2..

@ tag 3 org blogger: jeng-jeng-jeng- mari kita lihat siapa yang kena!!!!
                            
                                                                 1] Kiz
                                                                 2] piasara
                                                                 3] yan

[bukan tag sesaja tau..sebab blog depa2 ni memang kemas..menghancurkan peluang orang lain untuk menang..hadiah kongsi tau sebab tolong promote!!!]

@ pemenang 3 org je : hadiah misteri: kalau bebudak ni...top up jer lah yg depa mampu...tu pun mintak dgn mak..!!!!!!

@ tarikh tutup: 1 february 2011  punyalah lama..entry ni mesti dah bersawang..!!!


sekian di sudahi dgn jayanya:

hak cipta terpelihara: ada pun segala idea yg di atas itu..K_POH yg punya dan bukan ahmad albab yg punya..

6 comments:

meaw said...

tengs eh sudi buat :)

kiz said...

jangan la tag kite...jgn laa..hahahahaha..kontes blog terkemas?? kemas ke blog kita ni..haha..nak tak nak kena ambil gak..tq akak..muahhh hahhahhaha

hannafauzann said...

tq join dear ! good luck !

S.U.F.E.E.N.A.N said...

All the best of wishes, sis..hehe..lawak gak akak ni..:)

Yan said...

Salam Kak..

alahhh malu lahh... kemas ke.. Nanti saya buat ye..Thanks again..

Hanis Azla said...

mmg kemas blog ni.. ada can menang tu.. good luck yer.

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.