KLIK

CONTEST MANISNYA SENYUMAN

CONTEST LAGI..!!!!!














AEFA


contest tajaan adik Aefa....manisnya senyuman!!!!!

@ buat entry: apa pulak lah nak tulis kali ni...entry pasal contest ni ke atau entry pasal tuan punya blog yg anjurkan contest ni??? bantai je lah labu...


               Tuan2 dan puan2..adik kakok..abe2..mek2..sapo2 hok nok joing kontes ni..silo lah maju ke depang..kalu tok sudi..hangpa sila lah unduq..tok sah duk nyibuk tang sini..udah teman kabor..moh ler kite..join..jgn tak joing..

@ letak satu gambar yg penuh dgn senyuman..[min 3 org]



@ bina ayat kreatif: 
                       Weeeee...heeeeee...langkawi..here we come!!!!!
punyalah senyum tak kira seronok sakan nak pi langkawi.almaklumlah pertama kali bercuti sekeluarga..!!!

@ tag 2 blog yg lain: 
                        Akak persilakan semua follower yg hendak join contest ini...silalah ambik dan join!!!!...bukan semua org suka tag2 ni..jadi utk jalan selamat..ambik ler sendiri sapa yg nak..ok tak gitu.


@ tinggalkan link di komen penganjur:
                       kena lah pulak pegi ziarah tuan tanah..bawak pisang....       
@ tarikh tutup: 20 disember tahun ini. .nasib baik tak tahun depan!!!! .

@ hadiah: sebuah senyuman...ceh buek ngabih kan boreh jor..!!!

@ hadiah: reload..ni cam top up jgk lah..heee...


sekian: ada pun segala idea di atas itu adalah idea K_POH sendiri dan bukan idea ahmad albab.

5 comments:

kiz said...

ehh..senyum senyum...akak tersengih ke senyum tu...kompom senyum lepas perut kenyang makan2 ni..tokey kedai yg kat belakang tu pun tengah senyum tu...huhu..

Pendekar Berkuda said...

wah..kak pah masuk contest..mesti makin meriah contest aefa tu nanti kan...hehehe...

hudahazwani said...

salam...akk...huda dah selamat pembedahan dan dah sampai umah pun :))


selanjutnya:
http://hudahazwani.blogspot.com/

Kayun said...

kak....sesapa pun buleh masuk ka???hik3..saya nak masuk buleh la ni?hik3..

Aefa Aerisya said...

salam sis. thanks sbb sudi join contest.. all da best ya utk senyuman ni :)

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.