KLIK

Blogger RAFINAMIMI : Dunia Kami..satu titik permulaan

Percaya atau tidak...review bloggers kali ini dah masuk ke angka 35..perghhhhhh...dah ramai rupanya yg akak k-poh review. ( dan percaya atau tidak...masih ada lagi permintaan..) Terus kepada entrylah yaaa..bloggers kali ini ialah :mimi..kalau di shoutbox mimi dikenali sebagai mrs.sabri.
Sebelum terlanjur berbicara..akak k-poh nak mintak maaf banyak2 kat mimi sebab akak k-poh "tercicir"kan komen mimi ini.akak k-poh save komen mimi ni di blog diari lapuk.
Tak perlu diperkenalkan lagi..akak k-poh percaya ramai yg dah kenal dengan mimi. follower mimi saja dah mencapai 1231 setakat ini..kalah akak k-poh tau..!!!! seperti yg anda baca kat atas tu...itulah perwatakan diri blogger mimi...memang mudah serasi dengan semua orang.

Nak komen pasal blog?? tak perlulah kot..sebab entry mimi memang best2 setakat ini.cuma satu yg akak k-poh perasan lah yaaa..mimi suka tukar2 design blog dia..hari ini anda masuk blog dia..dua tiga minggu lepas tu..mesti dah berubah design nya..heeee...betul tak mimi??Apa kata anda jenguk sendiri blog mimi...jom pakat2 gi Terengganu..kito tengok penyu telor!!!!....Destinasi anda berada dihujung jari anda..http://www.rafinamimi.com/
 

8 comments:

shereena said...

nak jgk :)

mrs.sabri said...

alahai..akhirnya......keluar jugak blog saya utk di review..time kasih byk pada kak pah..cayang kak pah sendat2..kihkihkih.. :)

Scarlett O'Hara said...

Betul Kak Pah.Tnetu ramai yang kenal blogger2 baik hati dan ramah mcm Mrs.Sabri ni.

kpah k-poh said...

shereena : kena tunggu giliran yaaa..

mimi : sama-sama mimi..semuga dieratkan silaturrahim..

scarr : setuju...

mrs.sabri said...

tak ada la org kenal sgt saya ni puan scarlett..suam2 kuku je saya ni dlm dunia blog..hehehe :)

mudah-mudahan ye kak pah.. :)

kpah k-poh said...

dlm berblogging...dikenali ramai tu yg kita nak..tapi silaturrahim tu yg paling penting...

Puan Kutu said...

dah lma dok tengok kak pah review meriview..sudi2kanlah review sy pulak..hehe..suka la header baru..;)

Atiey said...

ai kakpah singgh lah review kita jugak...susah nak ada vip kepoh dtg umah nie..jgn takut jgn segan yer...kami sambut ngan pulut kuning.ekekeke

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.