KLIK

Blogger Myamm Today :Ammboi.com

Blogger pilihan akak k-poh pada hari Ahad ini ialah....blogger Ammboi!!!!..amboi..amboi..amboi...suka nyah!! ehhhh..bukan "amboi" yg tu ke?? alamak silap amboi lah ni yaaa...

Tentu ramai yg dah mengenali blogger ammboi ni..kenal ke tak kenal ke..follower dah 1010 orang setakat ni.Dalam ribu-riban follower tu..ada tak yg bertanya kenapa guna nama ammboi..apa disebalik nama ammboi tu?? ni akak k-poh sedang tanyalah ni...( sorry ler kalau dah ada buat entry pasal ni..sbb akak k-poh tak gali dalam-dalam kat blog ni..)

Perkenalkan wajah kesayangan anda...blogger ammboi...bersama anak dan isteri tercinta.Tak de ke nak komen pasal blog? setakat ini, blog akak k-poh lagi cantik dari blog ammboi..tapi cantik saja ler..pengisiannya kurang...berbanding dgn blog Ammboi yg ringkas tapi berimformasi.Ini ikhlas ni..mana ada kutip komisen pun..!!! kan..kan...( pagi-pagi esok,kak nok nasi kerabu..daging bakar..deh..!!solok lado tu..jange wak tok ingak pulok.. ini rahasio..jange ghoyak ko orghe..!!!)
Sila pasang tali pinggang keledar anda,pastikan saiznya sesuai dgn pinggang anda..jika anda teringin nak pakai topi keledar..ikut suka hati andalah....Jom..berlepazzzzzzz...Kenapa tak gerak ni?? patutlah tak klik..http://www.ammboi.com/
Akak k-poh tambah info ni...selepas mendapat maklumat dr blogger abgteror....harap maklum...!!!

13 comments:

mrs.sabri said...

kenal blogger amboi ni x sombong orgnya dan x kedekut ilmu hehe :)

kpah k-poh said...

setuju...setuju...

Belalang Hijau said...

belalang kenal ammboi tu! belalang kenal! kenal! kenal!

(sambil angkat dua2 tangan)

Mia Liana said...

kenal juga. (sibuk juga nk komen, dgn buku bersepah depan lappy. esok nak exam... uuuwwaaaa)

MulutPayau said...

dah trjah blog ammboi tu..

Kpah...nak jugok nasi krabu tu + telur masin, pah tu solok lada, pah tu aye bakar...jange lupa bawe putih jeruk...

kpah k-poh said...

MP..sungguh2 dasyat..baru cukup pekej...kan..

Scarlett O'Hara said...

Dah lama jugaklah follow blogger Ammboi ni.Wah!Bestlah Abg Terror ada kawan sekerja blogger jugak.

kpah k-poh said...

Scarr: memang ler..hari2 boleh sembang pasal blog...

kpah k-poh said...

ini jwpan dr ammboi..sbb dia tulis kat sbox jer..ammboi "owh..lupa lak... ammboi tu cuma singkatan nama amm jer.. nama saiful amri.. yg amri tu kengkawan panggil amm...."

kpah k-poh said...

# ammboi "yg 'boi' kat belakang tu member2 sekolah dulu dok ngejek.. bila ada org tanya mana amm.? diorang jwb amri ke amboi-ammboi..."
ban delete

kpah k-poh said...

# ammboi "lekat lah ammboi... sejarah ni xde sesapa yg tahu tu.. nak lg detail mcm mana boleh lekat panggilan amm tu rasanya x cukup page shoutbox nih..hehehe"

Pendekar Berkuda said...

Pendekar suka blogger ammboi tu...

rajin je datang blog dulu2..haha..

abgteror said...

hahaha...takpe takpe....sok g opis abgteror paksa dia suh masuk balik blog pendekar berkuda ya....

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.