KLIK

BUKAN TAK PERASAN..BUKAN TAK NAK..TAPI MEMANG TAK SEMPAT

SALAM SAYANG SEMUA: Akak k-poh nak ambik kesempatan di sini untuk mengucapkan terima kasih kepada mokcik-ann dan mamatunz kerana men'tag' akak k-poh. Maaf seribu kali maaf sebab akak k-poh tak dapat nak men'join'kan diri.. bukan kerana tidak sudi, tapi kerana tak berkesempatan. Akak k-poh tak nak lah selesaikan 'tag' tersebut hanya dengan tempek dan tulis saja.. tapi akak k-poh mahu buat entry yang menarik.! Jadi maaf sekali lagi yaaa.... ( sambil menaip ni pun.. otak sedang ligat memikir kan tugas yg belum diselesaikan...) Ishhhh.. memikir mengalahkan mimi nak buat bab 24 e-novelnya tu...
p/s: pic tidak ada kena mengena dengan tuan punya blog ni... heeeeeee ( mana pulak url link mokcik-ann nih..)

5 comments:

Mia Liana said...

mia pun kena tag dengan mokcik ann, rakan blogger mia masa digi wwwow award dulu...

mia dah join... bagi sokongan.

KizMySeLf said...

sibuk betul rupanya.. oo samo laa den ni haa

MULAN said...

maakkk aii... kesian kak pah sokmo busy... rest la jugak, nanti semput napas tu..

tunz said...

x pe kpah....no hal lah

Dalila Hamid said...

betul... kadang2 x sempat... busy

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.