KLIK

BERTUKAR KE SHOUT BUSUK

FIBOX mengarut...Iklan yang kita tak letak... dah macam paksa-paksa orang pulak.. apa nak buat lagi?? Akak k-poh nak cuba shout keluaran BUSUK pulak.. harap perkhidmatan tak sebusuk namanya.. heeee..!!!  

10 comments:

Mia Liana said...

wahhhh dah tukar dahhhh!... best2...

Fathiah Hamim said...

fa pun dah tukar :)

apix said...

owh .. busuk pun cmel gk .. he3 .. 9t apix tukar ..

Azmi Khan said...

Selamat berhijrah kak...
fibox mmg x best....

S..U..D..@..I..S said...

xpakai apa2 shoutbox dah ni..

kpah k-poh said...

kita cuba dulu.. tengok cam ner.. kalau ada buat hal.. kita kansel lagi.. heee

Mohd Norafzal said...

sudah tukar kakak :) nmpak sgt sy seorang adik yang baik dgr kata akk.hahaha

Mrs.Yie said...

busuk pun ada something wrong..hehe..setakat ni chatbox yg paling selamat dan bagus..

MOK&SONS said...

dah lama tak jenguk blog skali tgk shoutmix eden dah kocong..huhu tengah sebey2 mana lagi yang free&nice.. :D

KizMySeLf said...

tukar tukar..haha..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.