KLIK

APESAL SEMUA YG GUNA FIBOX KELUAR BENDA NI?

 IKLAN APA NI?
     
adf.ly? Klik di fibox shoutbox tu, semua link keluar iklan tu...Ada sesiapa yang tahu tak??

contoh :



p/s: ada sesiapa yang kena jugak? cuba cek...



9 comments:

Makwe Kintan said...

akak try tengok ni...

http://www.jiwarosak.com/2012/01/chatbox-fibox-keluar-iklan.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+jiwarosak+%28AbgFeroZ%29

Mia Liana said...

kak pah.... tukar je lah pada yang shoutbox lain.

jemput tengok ni http://www.mialiana.com/2012/01/berhati-hati-pada-sesiapa-yang.html

Niza Romli said...

saya pun perasan benda ni smlm kak. Ingatkan diorg register iklan baru...

Niza Romli said...

blog sy ada tak menatam ni kak?? :D

Arya Putra said...

Terima kasih kak pah atas info ini.. =)

Scarlett O'Hara said...

Baru perasan.dah hilang ke?

Mrs.Yie said...

sebab tu saya buang fibox dan ganti ngan chatbox..pagi tadi bila masuk ke blog at,ada keluar iklan x senonoh kat atas header blog dia..saya x mau pengunjung masuk ke blog saya dan nampak iklan x senonoh tu juga..iklan2 tu semua silih berganti..kejap ada kejap x dok tapi lebih baik buang terus fibox.buat malu je nanti org ingat kita pulak yg letak..

diana said...

SAYA DAH LAMA BERTUKAR KE BUSUK..:p

diana said...

SAYA DAH LAMA BERTUKAR KE BUSUK..:p

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.