KLIK

Perbezaan antara akak k-poh dan redmummy

Me


Redmummy
Redmummy
Me
Redmummy
Me
redmummy
Me


redmummy
Me
redmummy
Me
Sekadar gurauan: pic dr google..

15 comments:

Yan said...

Merangkak dulu , then baru berlari....tak mustahil akan sama.

jomsantaisekejap said...

hahahaha...very funny.Kelakar betul.
Mungkin satu hari nanti sy pun akan buat perbezaan antara sy dengan k-poh cuma masa tu awk ganti redmummy, sy pulak ganti k-poh..:-)
Wish u all the best.

papabear said...

janji hati senang kak :)

Cempakamelati said...

Insyaallah kak kepoh akan jadi cam redmummy 1 hari nanti.

p[A]n[A]d[0]L© said...

xde yang beza pun kak..
apa yg redmummy ada, akak pun ada..ehhehe

Pendekar Berkuda said...

nak compare antara pendekar dengan blogger lelaki la pulak..

hmmm..

tengah fikir siapa paling best nak compare..

adesh~!

haha~!

Scarlett O'Hara said...

Tgh sedih tengok citer Gemilang tapi tergelak tengok entry akak terutama kasut tu.Tak pe kak sbb sy pun mcm akak jugak.

kiz said...

salam my kakak comey eh..perbezaan yg pertama tu yg tak tahan nak gelak ni..hahhahahhahaha..apo la akak ni..

KUREKURE COMEL said...

low profile itu cool....hehehe

kakngah said...

tapi,
dedua ada 1 persamaan

.. layan blog..
hihihi!!!

Sharifah nor said...

YAN: merangkak pundah tak larat..slow jer nih!!!

JOMSANTAI: mana leh ambik tempat akak k-poh!!! heeee..

PAPA BEAR: betul2 tu setuju..janji tak kacau org..!!!

CEMPAKA: boleh ke buh..k-poh mummy..!!!

Sharifah nor said...

PANADOL: aa ahhhh laaaa..apa yg dia ada..akak pun ada..cuma ciput dan cikai ler!!

PENDEKAR: wahhh dpt idea yaaa...

SCARLETT: umur dah bertambah..kena lah guna kasut cam tu...

KIZ: yg pertama tu ketara sangat ler beza nya..!!!

KUREKURE: cool..cool...gigil ler!!!

Sharifah nor said...

KAK NGAH: yaaa betul..tapi redmummy ada matlamat bila buat blog..akak ni suka2 saja..!!!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam k-poh, saya pun pakai handbeg avon juga, malu uuuu..

sop said...

rendah diri sangat tu...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.