KLIK

Akak k-poh balik kampung!!!!

Singgah-singgahlah di sini....akak k-poh akan bercuti selama 3 hari...jom pakat-pakat balik kampung!!!!!...jika ada yang sudi untuk akak k-poh review blog..sudi-sudikanlah tinggalkan "komen yang kreatif" heeee..Kepada TP, Itammanis,ellen,Mar (yesterday charm),mak lagenda, zul permatang badak, terompah (yg dicari2 akhirnya di temui..!!!),pneumadic,scarlett petal dan papabear...tunggu giliran yaaaa...

9 comments:

zul permatang badak said...

Alamak.....cuti sekolah kpah cuti juga.....
ada kenduri kawin kut...........

~SYAZ~ said...

huwaaa~
kak pah!!
syaz nak balik kg. jugak ..
tapi kekangan masa membuatkan ku terpaksa melupakan itu semua..
waaahhh~ ayat terlebih pulak..kih3..
ape2 pon selamt bercuti pulang ke kg. kak pah!! :D

papabear said...

wah saya oun ada dalam list.. tetiba teruja.. :P

ct N honey said...

nak blik kg tapi anak ada tuisyen upsr tahun ni,kena lah tangguh.

Puan Kutu said...

sy sgt jeles!nak blik kmpg jugakkk................tp tak dpt!

Scarlett O'Hara said...

Kak Pah!!Cepatlah balik!!!Rindu dah ni.Dah demam2 dah. Kak Pah, Scarlett's Petals tu nama villa saya.Nama saya Scarlett O'Hara.

mrs.sabri said...

selamat bercuti kak :)

annenyss said...

jom balik kak jom..haha

Cekodok said...

patut la lama tak nampak orang buat kepoh... hehee

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.