KLIK

Blogger Mialiana : Smile..Smile..smile





Kali ini giliran blogger hebat, MIA LIANA. Mengapa akak k-poh kata blogger mia ni hebat??? mestilah ada sebabnya...kan.. Baca ni.." an ordinary working woman; a 3rd year Bachelor of Information Technology student at Open University Malaysia (OUM); a wife and mother of 1 year old daughter.." hebatkan tu...""women power!!"""sambil-sambil tu, sempat jugak berblogging..Follower pun dah mencapai 4365 orang..setakat inilah..
akak k-poh terbaca pasal blog mia ni, ketika blogger sop membuat review pasal blog mia. Dari hari itu akak k-poh terus datang ke blog mia..sehinggalah sekarang.Tapi ada satu tarikan yang amat kuat untuk akak k-poh selalu ke blog mia..tarikan itu adalah...jeng..jeng..jeng....

 Cute little Baby... sofea..

Jom singgah ke blog mia...ada lagi bloggers yang tak follow mia ke?? apa lagi di tunggu...jom lah..!!!http://www.mialiana.com/



4 comments:

zul permatang badak said...

lepak jugak kat blog..SMILE,SMILE,SMILE......Setelah penat berjalan......

Myfrin's story said...

Salam, kak poh. Kak pun selalu ziarah blog mia liana. Blog dia best dan sofea kecik pun kiut sgt. Suka tengok senyuman sofea.....:D

Puan Kutu said...

wah..nk kena p terjah jugak nie..:)

Mia Liana said...

mia baru je bangun tido, terus tengok shoutbox.. tup-tup kak pah tinggalkan mesej.. terus ke sini...

terharu betul rasanya.... heheheh malu pun ada gak...

kak pah terima kasih ya.... ok lah takleh lama2... nak sambung wat assignment multimedia yg tak siap2...

p/s: sofea pun bangun sama ni... terus main2...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.