KLIK

Blogger PuanBee: A directory of wonderful things




Akhirnya sampai pulak giliran blogger aktif : puanbee.com. Menegur akak k-poh dengan ayat ala-ala  tersasul...tu...heee..Nak di interbiu...ehhh..nak di review!!!!!..apa-apapun..akak k-poh berbesar hati untuk mengenali blogger puanbee ini.Akak k-poh mula meng"cam" nama blogger puanbee ni, masa akak k-poh blogwalkinglah. Hampir semua tempat ada nama puanbee ni..errrrr..puanbee gunakan nama "bee".. ( A tak de...C pun tak de..yg ada hanya B...heee)


sorry !!! sangat-sangat ler blogger puanbee...sebab wajahmu tidak dapat dilihat!!!! gara-gara iklan nuffnang tu...jadi kepada bloggers yang ingin melihat wajah puanbee, silalah jenguk blog puanbee..yaaa..http://puanbee.com/


Iklan jap: akak k-poh memang rekemen sungguh-sungguh..kepada bloggers yang belum mengenali puanbee...sila-silalah....Di situ anda disajikan dengan entry-entry yang menarik...jangan lupa jenguk kat ""Popular Post"" dan ""tips kesihatan""..

7 comments:

bee said...

akak....terima kasih yer..heee terharu ceq...nanti bee review akk balik heee

kpah k-poh said...

Bee: amboi..cepatnya sampai...heee

bee said...

haa amesti lah cepat tengah buat BW tadi duk tenung dashboard tu tengok2 tajuk tukeluar bedesup lah ke sini heee...

qasehraihan said...

waaa....akak sangat rajin rview blog org..

blog geng pdekar akak dh drview ke??haha

jap nk erjah pn bee..hee

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/tsunami-sedang-menuju-ke-malaysia.html

Adinda Amy Sensei said...

bertuahnya orang2 yang telah di review oleh akak...hehe

kpah k-poh said...

Qaseh dan Amy : akak review blog org yg mintak je..yg tak mintak tu...errrrr...tak de lah...heee..acu ler mintak!!!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, bertuah ler ciper yg dpt review dr kakpah...bila ler gamok nyer turn saya ekkkk...heeehhee

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.