KLIK

Blogger Terompah..

Maaf.... akak tak dapat nak kesan yang mana satu blogger terompah...sebab ada beberapa orang blogger yang menggunakan nama terompah. Jadi kepada yang berkenaan...sila tinggalkan url...yaaa...itu pun jika hendak di review...ok..

12 comments:

Ujang9897 said...

erk,,saya kot

sayanakhiburan said...

saya tu kak... Ahaks...

Tips : Macam mana nak dapat Buffered Earning?

zul permatang badak said...

Blog k-pah dah meriah dengan preview.......popular kan..ha..ha..

kpah k-poh said...

Ujang : kentut tak sama bau...bkn ujang ler nampaknya..!!! hahahaa..

sayanakhiburan : cam lain jer...

zul : tunggulah akak review pasal zul nanti...hahhaaaa

bee said...

erk cam tu pun ada ? hikss url nyer tak de ke kak ?

kpah k-poh said...

Bee: url dia ada kat sbox je..tapi dah jauh ke belakang...

cik-terompah said...

bukan saya kak.. sebb saya pakai "cikterompah" nope terompah :)

kpah k-poh said...

cik-terompah : mungkin sedara lah tu..hee..siapa dia yaaa..

ct N honey said...

saya tak suka pakai terompah...

kpah k-poh said...

ct honey : nampaknya pencarian diteruskan lagi lah...

Scarlett O'Hara said...

Lama Terompah tak singgah Scarlett's Petals.

SyafiqRidhwan said...

haha. sayelah. :)

http://terompahcaring.blogspot.com

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.