KLIK

akak k-poh : start blogging lagi..

Salam sayang semua...aduhhhh...rindunya tak dapat nak blogging dua tiga hari ni. Al-maklumlah..keadaan tidak mengizinkan....tak ada kemudahan tenet... Bila dah balik ni..dengan tuntutan kerja rumah yang menanti..pakaian kotor..beg2 baju merata-rata..rumahpun belum berkemas..matapun dah mula mengantuk...Tapi...errrrrrrr...ada tapinya tu...blogwalking mesti diteruskan juga...memandangkan kat sbox tu dah melimpah ruah kunjungan dari bloggers yg tersayang...yg mana sempat..akak k-poh akan balas jejak..sebelum mata terpejam..errrrr...tertutup...errrrr...terlena.....zzzzzzz....!!!!

13 comments:

kiz said...

dah start ke kak..idup tak enjin..hehe..jgn terus blogging laju2..panaskan dulu enjin..

qasehraihan said...

yeay!! wlcome back kak!!

kpah k-poh said...

sedang bersungguh2 membalas jejak nih!!!!

bee said...

terpejam bahaya heee....mesti basuh baju 4-5 round nih..faaahhhaaam sgt tp blogwalking pasti..

buuwa said...

slamat membalas jejak kak ..^_^

Pendekar Berkuda said...

selamat pulang kak pah...

terpaksa la nak simpan kejap... someone salah taip kat situ... hurmmm...

Mak Dara said...

welcom back kak pah!!!!! sunyi tanpa mu dan lapar takde kawan nak bawakan bekfes utk I pagi2 hehehehe

Yuni Aisyah said...

hye akak k-poh salam kenal..:)

Cekodok said...

hahaa.. bz btol kak pah ni... hehe

zul permatang badak said...

kampung mana tu.??? tak ada kemudahan tenet....sekarang kan...mana2 kg pun dapat....

Tuan Penasihat said...

sama la kita kak. TP pun 2 3 ari tak bukak lattp sebab tak sihat. sekarang dah ok sikit. jom kita blogging sampai demam balik.
hehehehehehe..

papabear said...

selamat bertugas (blogging) kembali ya..

Scarlett O'Hara said...

Kebetulan pulak lepas saya merayu2 kak Pah suruh balik kat shoutbox saya pulak tak dpt online 2 hari.Saya rindu gak kat emak ayah saya jadi bila kak Pah balik kg, teringat pulak nak balik kg.Tq Kak Pah!!Muah2!

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.