KLIK

Nur Kasih vs Kongsi

"Lu Langsi Lu Mati"...waaaa..best oooo...gelak sakan!!!!! Dah tengok ke belum citer Kongsi?...
Apa????... nak tunggu tengok citer Nur Kasih,esok?..
Akak k-poh tak sanggup nak nengok citer Nur Kasih..di TV pun,wpun dah ulang2 byk kali..akak k-poh tak pernah tengok..ngapa???
Akak k-poh tak tahan sedih dik...akak k-poh ni..kalau boleh nak cover..konon nak jadi 'rock'..hati sekeras batu..wpun hakikatnya...hati selembut salju...waaaahhhhh....
Sedih??? plz.....akak k-poh tak sanggup..


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

Yan said...

tak sabar nak tgk nurkasih

kiz said...

ermm ..nak tunggu filem kak pah yg pertama..bila nak tayang ni?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

as salam..citer kongsi nie lawak betul ler ingat kat ganas bebenor..

~SYAZ~ said...

hahaha..
kongsi mmg best kak pah..
dari awal cerita tu smpi habis dok ketawa je .. :D
dan esok nak pergi serang panggung nak tengok nur kasih!!
weeee~~~:D

Belalang Hijau said...

mcm nak tgk kongsi jugak...cam best jerr nmpk...hee

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.