KLIK

report dan report lagi!

call 100 utk report streamyx.."puan..line streamyx ok..masalahnya pada talian talipon.."
Akak k-poh pun buat satu lagi sambungan talian talipon...Pun masalah tak selesai...
"puan..talipon puan ni rosak..sebab tu ada bunyi krek..krek.."
Akak k-poh buh talipon codeless,pun bunyi krek..krek..jugak.
"puan..kalau line talipon tak elok..streamyx pun ganggu jugak..puan buat report pasal talipon kediaman..ya"
Report lagi...dan lagi dan lagi...
"puan..pihak kami akan bertindak atas report yg puan buat..jadi selepas 24 jam report ni di buat...jika masalah puan tak dapat di atasi..maka kami akan datang ke rumah puan lah.."
So...kita tunggu aje lah...Akak k-poh dah rindu sgt-sgt nak blogwalking...


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 comments:

mommylavender said...

sabo je la chepah...deme mmg gitu, kena ari2 merengek baru ccepat sikit

azwandengkil said...

Dah reset modem?

Mia Liana said...

rindu kat kak pah ni... sabar ya...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.