KLIK

itu parking bukan kamu yg. punya..!

ada laaa satu kereta tu..kan, hari2 tuan dia parking kat situ..tak de nama pun..bukan bayar pun lot parking tu...
ada laaaa satu hari tu..kan,akak k-poh pun parking lah kat lot tu..sebab kereta tu tak de kat situ..
masa akak k-poh nak balik kerja..akak k-poh tengok,kereta tu parking punyalah dekat dgn kereta akak k-poh.Haiiiyyyaaaaa!!
Ini apa kes???? Akak k-poh nak bukak pintu kereta punyalah sempit.
Ingat akak k-poh nak panic ke?? please ler..akak k-poh bukak jer pintu kereta...gedeguk kena pintu kereta dia..eleh.. bukan ferari pun..ada akak k-poh kisah??? no no no !!!!
Maaflah yaaa..itu parking lot bukan kamu yg punya..!!!..


- Posted using BlogPress from my iPhone

9 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

otai la k-poh,.bagus2!! hahaahha

Adinda Amy Sensei said...

apa khabar yee....

Mrs.Yie said...

ekeke..bagus tindakan kak pah..kalau saya,hentam kasi lagi kuat..hihi :)

Kayun Asza said...

lepasni kpah try parking lagi. tgk dia nk kata apa. hehe

kpah k-poh said...

nurul..akak memang mcm tu..heee..

kpah k-poh said...

mimi..hajat hati tu ada..tapi takut lekuk pulak sang kancil ni...hmmm

kpah k-poh said...

kayun..selalunya memang dia ada parking situ..

Fathiah Hamim said...

haha ini macam punya orang pun ada.

Belalang Hijau said...

bagus...gitu jer mau ajar org2 sebegitu

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.