KLIK

BILA PAK LEH KAWEN 4

Pak Leh memang hebat..dapat kawen 4 tu kira hebat ke??.. 
 

4 comments:

qasehraihan said...

saya suker je tgk dia kawen banyak wpun kita pmpuan..sbb dia dh butikn yg 3 sblm ni dia mmg adil..bagos2..suker suker..

hai kak..lama xonline cni..sori..
bz kejar penghutang xbayar utang..

tau sapa penghutang tu??huh..adik akak..pendekarberkuda..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

MULAN said...

ustaz saya kat sini pon tak berani kawin 2.. katanya sebab takut tak dapat menyenangkan hati isteri pertama..

sayang sunggoh ke isteri dia, dok mention sepanjang ceramah.. isteri dia paling hebat dll.. suka sangat kami dengar sbb dia sangat mengahrgai jasa isteri..

Kak Sal said...

dia kawen 4 pun x pe..kalau yg 3 sebelom nie cukup makan pakainya..malah bermewah2 lagi..maknanya dia x abaikan tanggungjawap pada isteri2nya..tapi Wallahualam..kata pihak media la..kata hati isteri2nya secara personal kite x tahu...

puanbee said...

tak tahu lah akk , nk cakap pe tk faham perangai lelaki nih huhu

blog akk yg ni cantik dan kemas suka tengok

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.