KLIK

PUAN BEE...OOOOO..PUAN BEE..

entry ni untuk puan bee...
 Puan bee cayang..macam ni ler keadaannya bila akak k-poh terima email dari blog puan bee.Setiap entry..akan masuk 4 kali...bayangkan sehari puan bee buat 3 ke 4 entry..maka..berderet-deret ler email yg masuk.Kalau email tajuk lain2 tu tak pe lah jugak..ni email di bawah tajuk yg sama.Mengapa yaaa..jadi macam ni, puan bee???

8 comments:

Kak Aya said...

puan bee je nampaknya yang boleh tolong ni..

amranaiman said...

puan bee ni sape kak??

Mrs.Yie said...

mesti ada kesilapan teknikal tu..

Mia Liana said...

ishhh.. kak pah. selalunya kan ada 1 je... cuba unsubcribe dulu. dah lama lepas tuh (lepas sehari ke) baru subscribe balik... :)

qasehraihan said...

ngehehehe...tingat saat saya komen nak cekodok dulu kak..hehe

puanbee said...

hurm akk kena unsubcribe ni ..cer tengok kat bawah sekali dalam email tu ada bahagian utk unsubcribe ..akk buat tiga kali lah maknanya akk dah subcribe sampai 4 kali tu ...

puanbee said...

akk masuk email tu , unsubcribe satu2 sampai tiga email kira ok dah kot ..cer try ! heehee sorry kak

puanbee said...

akk dah buat ke belom ? nk update blog nih hee

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.