KLIK

Kempen Undi Mialiana.com Untuk Blogger Of The Year DIGI WWWOW Awards

How To Vote (Click Here)
Anda kenal Blogger Mialiana??  Anda tahu apa itu "Blogger Of The Year DIGI WWWOW Awards?""  Anda nak tahu Blogger Mia berada di Rank ke berapa??Soalan-soalan anda terjawab di hujung jari anda sahaja...klik..klik..klik..
Akak k-poh sebenarnya nak mengajak a.k.a 'memaksa' anda untuk mengikut jejak akak -poh..menyertai Kempen Undi Untuk Mia..1 Hari 1 Undi...pun tak menyusahkan anda....tak perlu bayar apa-apa..."senyum tak perlu kata apa-apa"..hanya klik..klik..klik..saja.
Jom ikut akak k-poh..kita NOBAT kan blogger Mia menjadi Blogger Of The Year!!!..Tidak ada syarat2 yg berat..semuanya blogger Mia dah sediakan untuk anda..Apa yg perlu anda lakukan ialah :

  1. mula-mula anda klik sini.
  2. buat satu saja entry dan tak perlu sticky post.
  3. letak logo ikon dlm entry manakala logo ikon di sidebar di letakkan sehingga 20 Jun 2011.
  4. sepatah dua kata untuk menghebohkan kempen ini.
  5. votes dan supporters akan diberi cenderahati.
  6. emailkan butiran diri anda dan gambar anda bersama cenderahati untuk direview dlm SEGMEN MIA'S SUPPORTERS.( bermula  Ogos)
  7. Link kan URL Blog anda ( entry kempen utk Mia) ke kotak komen di blog Mia.
     
    senang saja..Beritahu rakan2 blogger anda, rakan2 facebook anda mengenai KEMPEN UNDI UNTUK MIA
    1 Hari 1 Undi.!!!!!



















12 comments:

~SYAZ~ said...

yaahhhh!!
mari mengundi... ^_^

kpah k-poh said...

jom...

Mrs.Yie said...

jom pakat2 sokong puan mia..nak tgok jugak blogger of the year yg baru..x mau la asyik blogger yg sama je kan..hehehe :)

kpah k-poh said...

setuju..setuju..mimi..

Mia Liana said...

wahhh.. terima kasih...kak pah, love u so much. anak beranak undi mia.

kak pah peserta pertama kempen ini.

Mia Liana said...

Syaz dan Mrs Yie, terima kasih ya...

Ati Masrif said...

salam,

nanti kita kenali dia dulu

wokey... :)

Mrs.Yie said...

blog dia dah naik ranking ke 4 kak pah..!! :)

Mia Liana said...

@ati ... xpe nanti lama2 akan kenal mia.

@mrs yie... tu lah. terkejut juga dah di rank ke 4 pagi tadi. baru tambah voters singapura malam tadi... :)

puanbee said...

oh patut kan ramai duk kempen mia hekhekhek

MULAN said...

musim mengundi ni... AF ada Afundi, Blog ada Blogundi...

MJ said...

dah undi dah hari tue..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.