KLIK

KENALKAN FOLLOWER KE 100 DI BLOG K-POHSHOUTHERE.

Mula-mula akak k-poh 'membina' blog k-pohshouthere tu, bukan untuk mencari follower.Tujuannya hanyalah semata-mata untuk menempatkan kotak shoutbox yang lebih besar dan juga untuk menempatkan link blog rakan-rakan blogger. Tak sangka jugak, blog shout tu jadi 'popular'..!!!!

azie7575 menjadi follower yang ke 100

 Terima kasih azie dan rakan-rakan blogger yang lain kerana sudi menjadi follower di blog akak k-poh. Jasamu semua akak k-poh sentiasa kenang. Baiklah, tak salah..kan...kalau kita pakat-pakat berkunjung ke blog azie7575 ni.


kenalkan tuan punya blog yang menjadi follower ke 100 di blog 'shout' akak k-poh.

Belog Azie Husin yang penuh dengan kasih sayang.

9 comments:

jemarisuri said...

bestnya dpt preview blog bertuah camni...jap lg JS nk g la tengok blog dia..hehe

tunz said...

salam ukhwah kpd followers kpah k-poh jugak

Pia said...

"salam ma'al hijrah kak pah,~sat gi nak terjah blog azie.."

kpah k-poh said...

salam ma'al hijrah semua....

afzalsukasuki said...

kalau dah jadi follower kak pah ni..kira tahap retis korea dah ni.hehehe

nikamir said...

ok..kenalkan Kami Cool follower ke 1118...
masih baru, jadi duduk la belakang2.iya x..

Kami Cool

EmpayarUtama said...

Hehehe cam preview movie jugak

Puan Kutu said...

wah penuh kasih syg lg..me loike!

nti terjah..

kiz said...

ye ye mari kenal kenal

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.