KLIK

BLOGGER AKTIF MIALIANA. KONTROVERSI LAGI??

SALAM SAYANG SEMUA: apa cerita hari ni?? Segmen Blogger aktif Mialiana, kontroversi lagi?? Tak habis lagi rupanya..Tak apa..sebab dah memang tugas sesama blogger kena menegur untuk kebaikan.Kepada anda yang nak tahu apa dia yang kontroversi sangat tu..anda bolehlah ke blog MIALIANA..ok.Akak k-poh pun dah drop sikit komen di blog mia, dan juga drop 'sikit' lagi komen di blog yang menimbulkan kontroversi tersebut.Alahai..tak de nya kontroversi pun mia.. perkara biasa saja..adatlah bila ada ketidakpuasan hati..kenalah suarakan..nama pun blogger..Kan! Tapi..nak jugaklah akak k-poh mengambil kesempatan di sini untuk men'yapu' sedikit tempias yang terkena di batang hidung akak k-poh ni.Ada lah sikit-sikit kena... Masalah mengenai dengan LAGU DI BLOG. Kalau ikut kan.. sekali bukak grup blogger aktif di blog mia, lima blog akan keluar.Jadi jika lima-lima tu ada lagu...maknanya riuh rendahlah jadinya..kan.Maka akak k-poh ambik inisiatif dengan offkan sound terlebih dahulu...YE lah..dah tahu awak tu nak blogwalking..dan awak tu tak suka bising-bising,jadi apa salahnya 'mute'kan terus sound..!! Masalah selesai...!!! Kecik punya hal...Berbalik kepada lagu di blog ini.. ye lah..lagu di blog akak k-poh ni lah.. bukan setakat lagu tapi dengan konti radio sekali ada kat sini..hahhaaaa... Itu pun tak jadi masalah besar kepada blogger yang datang sini..sebab anda boleh mutekan atau pun off kan radio tu.. itu saja.Senangkan...
p/s : jika anda blogwalking di sini.. anda ada dua pilihan.. ya dan tidak. jika anda pilih ya..anda boleh terus berada di blog ini..mendengar radio yang mungkin membingitkan telinga anda..dan jika anda bernasib baik, anda boleh mendengar suara tuan blog ini...     : jika anda memilih tidak.. sila klik X di atas... Sekian.

16 comments:

masz said...

hehehehehe.... bg sy lah kak... lagu tu bukan masalah besar... kalau mood tengah betul... sy layan laa lagu tu sampai habis... kadang tu berulang2 kali sy dengar... bila dah x mau dengar sy cari butang pause... pausekan...

Eza Boom Boom :) said...

bagi Eza, eza akan sedaya upaya terima condition blog orang seadanya. So, takde masalah Eza nak blogwalking. Hee, take it easy. Pilihan di tangan kita.. ^_^

KizMySeLf said...

biasalah .. ragam manusia macam-macam.

Dalila Hamid said...

biasalah... manusia macam2 ragam.... susah nk puaskan smua org.... jadi kak... abaikan saja benda2 camtu....

Scarlett O'Hara said...

Ala... masalah cinonet je rupanya.

kpah k-poh said...

Betullah.. insan ni memang berbagai ragam...

kakyong said...

salam kenalan kakpah..

owh teguran saya dianggap kontroversi .. tak apa lah.. saya terima..

apa2 pun teguran utk kebaikan.. tp semasa saya mbuat teguran saya belum lagi singgah ke blog kakpah.. ;)

ni 1st time saya singgah..

kpah k-poh said...

ok jer...

Mia Liana said...

terima kasih atas maklumbalas dari kak pah berkenaan entri mia ini

http://www.mialiana.com/2012/01/komen-dari-kak-yong-tentang-blogger.html

memanglah takde kontroversi sangat. sebenarnya terpulang pada masing-masing. sesiapa pun berhak menyuarakan luahan hati..... no heart feeling....

Arham's Blog said...

KONTROVERSI kecik jer nieh,..huhu.,~

diana said...

saya tak suka blog yang ada lagu..tapi agak lama saya tak tahu blog kak pah dan mana2 blog yang ada lagu, sebab setiap kali nak bw saya mute kan bunyi kat lappy ni..hehhehe

kpah k-poh said...

dulu kpah pun mcm tu..tapi sejak jadi dj...kena lah peka dgn lagu...kan.

Belalang hijau Perisik said...

dulu waktu zaman2 rajin BW, belalang x pernah buka sound bila nak BW... blog orang, hak dia la nak buat mcm mn pun... x suka jangan masuk dah... simple ya amat masalah tu :)

Azmi Khan said...

sy mmg mute broser punye sound bile bw....
so problem xde......

Ridzuan Ariffin said...

biasalah kak.manusia nie ade macam-macam.sabo je la.

salam ziarah.sy first time kat cnie.sudi2 singah kat blog sy. ade contest.dapat hadiah misteri

http://chomelmedia.com/blog/jom-join-contest-ni-sume/

Anonymous said...

what's up effa-k-poh.blogspot.com admin discovered your blog via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer best backlink service Take care. Jason

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.