KLIK

KESILAPAN TU...BIASA LAH..

SALAM SAYANG SEMUA : kesilapan apa tu?? ohhh...tiba-tiba saja akak k-poh teringat kesilapan akak k-poh sewaktu mendeejay..Kalau kesilapan seperti tersasul..terdiam tak tahu nak cakap apa..tergamam bila rakan-rakan chatters buat permintaan lagu..terkedu bila nampak rakan-rakan bloggers turut chatting di cbox GomoFm..dan juga perasaan tak menentu bila takut di 'buli' oleh deejay-deejay yang lebih berpengalaman..Hmmmmm...tu semua tu biasa...errrrr...biasalah...kan... ye ke idak ni?? Tapi..kalau silap pasang lagu...ehhhhh...sebenarnya bukan silap...tapi masa tu akak k-poh tak tahu yang setting 'broadcast' tu ada problem...tau-tau..lagu lain yang di klik...lagu lain yang keluar. Itu tak pe lagi...tak de hal punya kalau silap lagu..sebab akak k-poh bukan sebut pun nama lagu tersebut...kan...Jadi...apa yang nak dikecohkan sangat ni??? Aaa hah...ianya menjadi kecoh bila lagu yang naik untuk siaran ialah LAGU RAYA..!!! Kan intro lagu raya memang orang mudah cam...nasib baik lagu tu tak sempat nak keluar suara penyanyi...baru intronya jer...heeeee...Kelam kabut akak k-poh dibuatnya..bila try klik lagu lain...kotak  'queue' terus kosong..!!! hampehhhhh.... last-last terus 'out' off air pagi tu....hahahahah..kemudian terus out cuti...sehingga setting balik semula 'broadcast' tu.
p/s : nak bercakap pun bukan mudah..lebih-lebih lagi bila semuanya dalam kawalan sendiri..

11 comments:

Puan Kutu said...

haha raya lambat lg kakpah..:)

kpah k-poh said...

tu lah pasal murni oiii.... hahahaa

diana said...

lagu raya lagi terhibur kak pah..hehhe

Pia said...

"takpa aih...ank2 saya selalu mainkn lagu raya kt henpon abah depa...haha.."

syiela said...

hahha.. semangat nak raya kak pah ni.. mesti dok pikir kain ela nak bu at baju tu pasal psg bju raya

MulutPayau said...

lagu raya pun best jugak kpah....hihihi

kpah k-poh said...

semangat raya tu.. hari2 ada heee... tapi kalau pasang lagu raya bukan pada bulan posa.. tu dah mcm buang tebiat tu hahaha

Mrs.Yie said...

kak pah dong woghi..kami sebagai pendengar faham..hihihihi

♥ ieRa ♥ said...

layan je kak pah...;)

Dalila Hamid said...

amboi... semagat raya keluaq la pulak... sib baik tak boh lagu raya cina...haa

Scarlett O'Hara said...

Ala Kak Pah.Kami semua sokong kak Pah.Dah namanya kesilapan kan?Nak buat camana?

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.