KLIK

NUFFNANG BLOGGER OF THE YEAR | DiGi WWWOW AWARDS 2012 | TOP 10

 Pertama sekali, tahniah akak k-poh nak ucapkan kepada mialiana.com kerana telah berjaya melayakkan diri di dalam TOP 10, Nuffnang Blogger of The Year | DiGi WWWOW Awards 2012. Terima kasih dan tahniah juga kepada semua peserta kempen dan juga pengundi yang telah bertungkus lumus mengundi untuk mialiana.com
 
kepada semua peserta kempen yang letak banner kempen yang besar, sila tukarkan kepada ini untuk makluman kepada semua pengundi dari blog anda yang mia liana dapat top 10. (dah di final stage ni, harap semua dapat bagi kerjasama untuk pemarkahan juri) - mialiana.com
  p/s: kunjungi facebook untuk maklumat lanjut.

6 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tahniahhhhhhhh... she's simply the besttttt :-)

Mia Liana said...

terima kasih ya mak dara...

Mia Liana said...

wahhhhhh... terima kasih ya kak pah.

kak pah banyak bantu mia dan juga peserta-peserta kempen serta semua pengundi2 yang di luar sana tu... sayang anda semua ketat2...

Mrs.Yie said...

errrr entri ni wajib kena buat ke kapah.. mikirr

kpah k-poh said...

tak wajib lah mimi...

ROJAK said...

hm ok nanti Rojak check web mialina tu

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.