KLIK

Garenti putus!!!


Opsssss...bukan akak k-poh nak bagi jampi cam bomoh..tapi jampi secara manual..jampi yg tak pakai sebarang ayat..hanya dgn perbuatan saja...
Jampi pembenci untuk gadis: garenti "teman lelaki anda akan mintak putus!!!!"  maknanya anda (gadis) memang benci sungguh kat mamat ni..tapi anda tidak sanggup untuk berterus-terang dengan dia..[sebab anda seorang yang sangat penyayang dan bersopan-santun]  p/s: ini hanyalah gurauan semata-mata..jika ada yang hendak mendakwa,silalah dakwa ahmad albab saja..ngerti!!!   waktu anda nak dating dgn si dia:buatlah aksi2 begini..garenti "putus"!!
jangan mandi/jangan sikat rambut
 

ataupun datang bertutup semua macam ni...

pastikan stail makan macam ni...

makan petai supaya "nyaman" bila besembang!!!

buat aksi begini jika anda berani...

jangan lupa..mekap cantik2..



10 comments:

Piasara said...

kak pah...ada ka camtu..tapi memang logik sangat2 semua yang kak pah gtau tu..Tapi kalau dia tetap nak jugak camana lak,oooo,baru kena pi jumpa bomo yer kak..?

kiz said...

ni kompom akak ada buat masa dulu2 ni,,huhu

mrs.sabri said...

hehehe..kelakar laa :)

Cempakamelati said...

Apala akak ni..hi hi.

Yastro said...

Lagi satu, kasi "bom" bila duduk kat ngan sidia...kasi bau skli tau...kekeke

Henry Zackery said...

salam kak pah, dapat link kak pah dr pendekar berkuda :) salam pkenalan Blog Bebas

nazirulhazwan~ said...

fuh, sy kompiden yang kak marcello pernah buat sume ni kan?:P

puanbee said...

hehe jampi pembenci ? nak jampi kat abg suruh dia benci kwn2 dia boleh tak ?

Yan said...

Sure demam sebulan. Trauma pak we..

papabear said...

ni bukan boyfriend je lari. hantu jembalang pun ikut lari... :P

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.