KLIK

Blogger IEB : Isteri Encek Bard

Kali ini entry akak k-poh berkisah kepada blogger yang meng"glamur"kan dirinya dgn nama Isteri Encek Bard. Kenapa tak gunakan nama Isteri Encek Din?? errrrrr..Isteri Encek Din tu...akak k-poh!!!!

Menggunakan title"IEB". sebagai nama untuk berblogwalking.Dulu blog ni dikenali sebagai blog "Isteri Abang Manis"..tapi dah ditukar sebab Isteri Encek Bard mendapati Isteri Encek Din lebih manis..!!! hahaaaa..


Jom jenguk blog Isteri Encek Bard..jom...Aku seorang isteri yang comel dan baik... Cet perasan lebeh..."""yang tu bukan iklan  akak k-poh yang punya tau....yang itu,iklan Isteri Encek Bard yang punya ..!!!!!

8 comments:

AMMAR YASIR said...

siapakah dia

Cekodok said...

mama pah .. haha.. blog ni dah jadi blog untuk review orang.. kekeke

kpah k-poh said...

Ammar yassir : siapa dia tu??

cekodok : dah jadi permintaan ramai lah pulak..!!!

kpah k-poh said...
This comment has been removed by the author.
Yaya said...

hehe, Cekodok and kpah- yelaaa. ari ari ada jek kpah reviewkan ekkk. hehe

kpah k-poh said...

yaya: seronok tau...boleh bagi backlinks kat org lain...

Isteri Yang Comel said...

terharu sangat nie kak pah, sampai menangis .. huhuhu.. terima kasih ler kak pah yang sungguh cumel dan amnis... love u lah kak pah...

kpah k-poh said...

IEB : hal kecik jer...tapi yg manis dan comel tu..akak ngaku lah...ngeee..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.