KLIK

Blogger kreatif : Wan Hazel

Tengok kat atas tu..blogger wan hazel pun mintak untuk di review (wrong spelling tapi akak k-poh tak kisah...asal paham dik..!!!) Akak k-poh ni, bukanlah review blog, dik oiiiii...tapi akak k-poh review tuan blog...heeeeee.. 

Sejak kenal dengan adik wan hazel, akak k-poh panggil wan dengan nama "wan header"..ngapa?? Ohhhh...sebab wan hazel menerima tempahan untuk membuat header!!!! Kreatif sungguh adik wan hazel ni...Kalau bloggers nak header yang kreatif..ala-ala korea ke..kartun ke..apa ke asal berkenan di hati...bolehlah berkunjung ke blog wan header...errrrr...wan hazel!!!




selain dari tempahan header, wan hazel juga membuat tutorial untuk bloggers.Jom lah jenguk blog wan hazel ni.Kita gali-gali...cangkul bagi dalam sikit dalam blog wan hazel ni, sebab banyak tutorial yang berguna...""Berkunjunglah ke sana...dia pasti milik anda..!!!"""..errrrr...silap iklan..!!!   

11 comments:

senyumSOYA said...

ayat wan hazel y cumei~ hehehe

Cekodok said...

hahaha.. adoii... blog cekodok yang sedap tu dah review ka blum.. haha.. mama pah...

qasehraihan said...

waaaa....kakakku suka main rvew skang ek?

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/apa-hadiah-kawen-yang-paling-pengantin.html

Wan_hazel said...

hahaha....blog wan header dah kene review lak..ehehhe..malu2..ecceh..tengs kak....ehehhe...

Saiful Nazmi said...

bestnyer kena review mcm nih... hehehe

Lagenda said...

Oooo..kak pah review tuan blog yek??

Meh kasik pandangan kak pah plak terhadap mak nih!

kakngah said...

selalu gak msk blog wan hazel. mmg kretif budak tu...

kiz said...

wan hazel tu memang kreatif... tapi kita yg tak kreatif ni kena gak kak pah review sekali lagi..haha

cik nurussalwa said...

wan mmg cool..
my adek pun suke blog die.. canggih..

kpah k-poh said...

senyumSOYA: wan tu comey ke?? ngeee

cekodok: amboi..dah bagi betis..nak paha pulak..

Qaseh : bkn review blog..tapi review tuna blog..heee

wah Hazel: malu2 lah pulak..

saiful : kalau nak direview..ken kawan baik dgn akak ler...

mak: blog dah mantop..tak yah nak review lagi...kan..

Kiz: amboi..tak kreatif ke??

nurussalwa:akak setuju sangat...

Ati Masrif said...

salam perkenalan kpah,

banyaknya blog..sampai 4

boleh nak join ahli MT tu..


ati disini ^____^

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.