KLIK

Blogger Maiza: Dunia Maiza..Apa-Apa Aja..Jom Layan

Blogger Maiza...
akak k-poh rasa "termasin" sikit ler..bila akak k-poh pertama kali masuk blog adik Maiza ni. Kata-kata aluan dia, macam tak mau bagi orang masuk ooooo.. malangnya akak k-poh dah tak ingat apa yang maiza tulih tu...


Blogger Maizamurad

Opsssss..jangan buat spekulasi yaaaa...itu dulu..Setelah Akak k-poh  "memperturunkan" ilmu pikat memikat ni..kepada  maiza.., Alhamdulillah...maiza telahpun mengubah kata-kata aluannya kepada yang lebih lembut dan mesra blogger..!!!!

Nah..apa lagi yang ditunggu...jomlah pakat-pakat follow dan terjah blog maiza ni. Kalau nak tahu cara-cara nak masak  char kuey teow ke..nak tahu cara-cara nak pakai lip gloss ke..nak imformasi ke..semuanya ada. Seperti kata maiza...apa-apa aja..jom layan...

p/s: penuh 3 kotak shoutbox maiza..akak k-poh berleter...heeee...( itu dulu...)

cuba klik kanan kat blog maiza...anda pasti tersenyum..hahaaaa...

5 comments:

~~NuR=CaHaYa~~ said...

transformasi dr ari ke ari....~~

bee said...

kak pah..bee tengok dah web site tu bila buat rajin sungguh lah kak pah !

Kayun said...

lapar char koey teaww..huhu

Scarlett O'Hara said...

Teringin nak review blog kak Pah pulak tapi tak sempat je manjang...

kpah k-poh said...

Nurcahaya: betul tu..akak setuju..

Bee: web tu kongsi2..ada 3 admin..

Kayun: jom kita makan char kuey teow SG Dua..

Scarlett: nanti akak termalu2lah pulak..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.