KLIK

Blogger sop: Riwayat Hariku

Manalah logik dek akal, akak k-poh diminta untuk review blog Sop.. Ya, lah...kita bercakap pasal "sop"..blogger handalan tu. Bukannya pasal usop sontorian atau pun usop dalam hantu kak limah...!!!! 

Akak k-poh yakin, masa sop menulis "nak jugak..nak juga..kak kpoh" fikiran sop terganggu...mungkin motosikal besar sop.. ala-ala motor Awie..tu meragam masa tu...hahaaa..




Akak k-poh memang "malu-malu taik kuceng" dengan blogger sop ni. Sebab apa?? Sebab...masa akak k-poh mula nak berjinak-jinak dengan blog ni, akak k-poh terbaca pasal blogger sop mengreview blog blogger lain. Akak k-poh terfikir, macam mana akak k-poh nak "pikat" sop ni, tanpa blog akak k-poh di review..!!!! Rasa macam segan pulak kalau blog direview..al-maklumlah..blog baru setahun jagung..!!! Macamana akak k-poh nak buat bagi sop ni kenal akak k-poh...susah bukan?? ohhhh..tidak susah sebenarnya bagi seseorang yang "cun" macam akak k-poh ni!!!! ngeh..ngeh..ngeh..

Pikat bukan sebarang pikat yaaa...pikat untuk blogger sop kenal pada blog akak k-poh...itu saja.Follower ribu-ribu..peluang untuk sop datang ke blog akak k-poh..memang tipis. Lainlah kalau akak ni seperti Hanis ke..Yuyu ke..Irene ke..abg ketak pun mari cari akak k-poh agaknya..kuang..kuang..kuang..
                                                                        


Kepada bloggers yang baru menapak dalam dunia bloging, mesti singgah di blog sop nih.InshaAllah, pasti jejak anda berbalas....Baik sop balas jejak...kalau tak,..malu akak k-poh ..dah bagi iklan baekkkkk punya!!!!!
http://www.gnesop.com/

14 comments:

Pendekar Berkuda said...

blog penaja tu... huahuahua...

beliau yang sponsor domain untuk pendekarberkuda.org.. ekeke...

kpah k-poh said...

ohhh..pastinya yg terbaik...

Piasara said...

"nanti nak pi berkenalan ngan blogger SOP ni pulak lah..
amboi3 kak pah...abang ketak....baik2 no..tapi kalau abang ketak mai blog kak pah jgn lupa suruh pi blog Rojakpasemboq sama no...haisshh...mimpi ler kak pah.."

ainnoraini said...

selamat pagi kak pah..

nnt nak gi blog SOP la...nak kenal jugak...

kalau ade rezeki dia singgah kat blog saye pulakkannn...

bee said...

sop sop bukan usop sontorian :)

kpah k-poh said...

Pia: mimpi di siang hari...heee..

ain: mesti singgah punya..heee..dijamin oleh SIRIM...

bee: mmg bkn usop sontorian...heee..

kiz said...

nak berkenalan dengan piasara tu..tolong rekomen sikit kak pah..haha

kpah k-poh said...

Kiz: buleh...apa lagi...terjah ler blog Rojakpasembor tu...

sop said...

- pertama nak ucap terima kasih atas lovely review oleh K-Poh.. :) cam byk tambah2 tu.. (bab2 hebat tu rasanya x der pun, sama cam k-poh juga..)
- mula2 perasan mesej shoutbox k-poh mmg lain dr yg lain- cam cam blogger bw lain, just BW, singgah sini, dan lain-lain lg.. bagus dan boleh dicontohi :)
- siapa yg singgah dan tinggalkan komen atau mesej shoutbox biasanya sop akan balas jejak.. kalau tinggalkan komen, sop akan balas komen kat blog juga..
- semua rakan2 dialu-alukan untuk lawat blog RH..

nota kaki: promosi review k-poh mmg cun! thx

kpah k-poh said...

sop: terharu...tak tahu nak cakap apa dah...jom belanja KFC..heee..

qasehraihan said...

akak..kenalkanla sy ni ng sop tu..hehehehe...gataii

slmt lunch kak..

Scarlett O'Hara said...

Betul kata Sop tu kak Pah! Sop pernah review blog Scarlett dulu.

kpah k-poh said...

Qaseh: jom lah terjah...

Scarlet: akak mula2 tgk blog scarlet lah yg diterjah tu...Pastu akak terus terjah kat blog scarlet pulak...

Mia Liana said...

ni yang bertambah jeles ni... kak pah... mia biasa sangat gi blog sop ni...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.