KLIK

MARI SERTAI BLOG PILIHAN MALAYSIA

klik sini
 Mari..mari..mari..siapa cepat..dia dapat..mari..ler!!!..akak k-poh ni menjual amende ni? Sebenarnya..akak k-poh nak join segmen "Blog Pilihan Malaysia".Setelah akak k-poh di tag dengan manjanya oleh sedara hac yg encem tu..maka akak k-poh tak sampai hati nak menolaknya..mungkin ada rezeki akak k-poh nak jagi glamur lepas ni..walaupun tak "segelamur" Rozita Cik Wan dgn body langsingnya tu..!!! Akak k-poh nak kena masuk kategori "blog personal isteri pilihan".Walaupun akak k-poh rasa..kategori yg paling layak ialah "blog personal makcik-makcik pilihan"..itu baru ngam dgn akak k-poh..kan..Tapi kategori tu tak de..mungkin penaja terlupa yg "makcik-makcik" ni aktif berblog..!! Nak kena cerita serba sedikit pasal blog ni..Ok lah..kalau nak tulis..serba banyak pun akak k-poh boleh tulis..tapi kot jadi mengarut pulak..Ginilah..mula-mula akak k-poh menulis blog atas kehendak sendiri.Anak akak k-poh tolong buatkan blog untuk akak k-poh.Blog yg pertama ialah blog ini.Manakala blog yg lain-lain tu, akak k-poh bina sendiri..wahhhh..siap direnovet lagi tau..jgn tak tahu..!!!heee Kan dah mengarut dah tu..alahai..!!! Blog ni khasnya..akak k-poh boleh tulis apa saja..dan yg paling akak k-poh suka ialah meng"review" bloggers pilihan.Satu lagi yg akak k-poh suka ialah.."mari kita lihat siapa yg kena"..Jika anda pembaca setia blog ni..pasti anda pernah lihat.."siapa yg kena.." heee... Oklah..akhir kalam..akak k-poh nak tag pembaca setia blog akak k-poh ni.Ye lah..macam biasalah..anda..anda..dan anda..yg sedang membaca blog ni..saat ini... Pilihlah kategori anda..  

8 comments:

Arya Putra said...

good job kak!! hehehe..

Mrs.Yie said...

saya sokong akak dari belakang :) nanti saya vote hari2..dont worry :)

kiz said...

saya pula sokong akak dari depan..hehe

MULAN said...

kak pah.... mana shoutbox tak siap2 ni.. heheheee.... kak pah pi mana cuti ni..?

Azza Firza said...

gudluckkk ye, be the best :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

dtg skodeng kak pah ;)

anggunpesona said...

saya baru nak jadi pengikut, boleh ke

azmuhar ishak said...

salam uols.mintak tolong uouls review my new blog...it about our life..trust me..tak rugi punya k...:) my blog is(azmuhar.blogspot.com)..ni bagi mereka yang ingin tambah pendapatan..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.