KLIK

PASTI KAN YG ADD TU BETUL2 ORANG

Akak k-poh bermula dengan Myspace.Fuhhhh..masa tu akak k-poh pun 'fofuler' jugak...hmmmmm...Mungkin ramai yang tak sempat nak join Myspace..walaupun akak k-poh boring sangat-sangat...tapi akak k-poh layan jugaklah sebab akak k-poh sayangkan kenalan2 akak k-poh di 'space' tu.  Kemudian mai pulak ler 'pesbuk'..Memang akak k-poh  malas jugak nak join sebab akak k-poh tak larat nak ngadap PC ni lelama..Tapi..bila akak k-poh di add oleh kawan-kawan lama akak k-poh..tiba-tiba pulak terasa syoknya..!!! Bab 'add-add' ni..akak k-poh ada terbacalah satu artikel tu..maaf ler dah lama..tak ingat dah sumber tu dari mana.. "pastikan yang add anda itu ialah 'orang' dan bukannya 'makhluk' yang tidak wujud dan menyamar.." Memang ler mula2 tu akak k-poh tak paham...yer  lah kan..kalau bukan orang..tak kan ler boleh online..kan..Kucing akak k-poh ni dah dua tahun temankan akak k-poh bila online..tak pulak mintak nak bukak akaun pesbuk..!!!! heeeeee.. Last bila dah kena batang hidung yg tak mancung ni..barulah akak k-poh paham..maksudnya..pastikan yg add kita tu..ialah 'orang' dan bukannya 'bukan orang..!!!!" (betul ke maksudnya mcm tu?)  .anda paham tak apa maksudnya "makhluk yang tidak wujud dan menyamar??" try explain sikit..boleyyyy???? Susah ke nak explain??? Kalu gitu..mari sini akak k-poh bagi contoh..ok..?? tengok shout kat bawah ni..... "ORG DTG NI"   maksudnya yg dtg tu orang...bukannya selain dari orang..memang sah orang sebab dia kata dia orang..hahahaaaaa....   
hai izzan sayang....jom klik blog IZZAN
   Tapi..kalau anda jumpa yang macam ni..ini yang akak k-poh kata tadi..makhluk yg menyamar...  
hik..hik..hik..AFZAL..larat kau nak gosok gigi kengkawan dear..!!!!.

8 comments:

kizmyself said...

myspace ..dah lupa password ..tapi saya orang kak..

afzalsukasuki said...

hahaha walaupun sy bukan orang..tapi sy spesis orang-orang!!hahaha

IntaNBerliaN said...

xbrp nk paham la pulak kak.. hihii

NURUL ASHIKIN said...

wakakakka!!! yeke ada bukan org kat jejak tapak ni kak?

Izzan Azza said...

k-poh...org (izzan ) mmg slu bahasakan diri dgn panggilan org...sebagai ganti nama diri untuk saya,,,hehe!

mokcik-ann said...

Afzalsukasuki tu kuat menyamar ke kak..? hehe..

Pia said...

"satu2 org yg saya kenal di my space smpai laaa ni ialah akak kpoh ler..yg len2 tu agak jarang2 dn kdg2 jer tegur..saya pun tk berapa suka sebenarnya kalau kt fb atau blog..org tu tk nk jelmakn diri..risau takut org tu menyamar kan.."

MulutPayau said...

Risau jugak kalau ada mkhluk lain mnyamar kat fb..hehehhe

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.