KLIK

SIAPA NAK JADI KUCING?

Siapa lebih bertuah??? tuan kucing atau kucing tu sendiri? jika tuan kucing tu bertuah..dari segi apa yg bertuah tu? jika kucing tu bertuah, dari segi apa pulak kucing tu bertuah? akak k-poh duk perhatikan kucing2 kat rumah ni..akak k-poh rasa merekalah yg paling bertuah..ye lah berbanding dengan kucing2 di jalanan.SUKA KUCING?? KUNJUNGI BLOG NI..http://kucingutara.blogspot.com/

10 comments:

senyumSOYA said...

hehehhe...kucing kat rumah la paling bertuah...

heheheh... siap nak tdo atas katil lagi tu kalau kasi naik dalam rumah..(^^!

Freaky said...

kalau tuan die pandai jaga. kucing tu la yang bertuah

Kayun Asza said...

ingin sekali ku selami perasaan kucing2 itu...

kpah k-poh said...

dik soya..kucing2 kat rumah memang bertuah..kan

kpah k-poh said...

dik freaky..best kot kalau jadi kucing..heee

kpah k-poh said...

dik yunyun..try bela 10 ekor..tak sempat nak selami dik..dah lemas terus..heee

ZWAN SABRI said...

bertuahla kucing tu kalau tuan dia sayang kat dia sangat2.. ;)

MySuaraBlog: Selamat Pengantin Baru Kepada Abg Faizal dan Nasliza

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

kalau kucing tu jd kucing peliharaan family saya rasanya kucing tu tak bertuah.. sebab anak anak Mak Dara ni suka main dengan anak kucing.. ada haritu siap cuba dipakaikan baju anak patung masa pergi kerumah kakak Mak Dara tu.. Start dr situ kalau mak Dara kerumah kakak, kompom dia kuncikan kucing2 dia dalam sangkar hehehe

puanbee said...

jadi kucing senang dr jd manusia ..siap dapat syafaat nabi lagi tu

Myfrin's story said...

Kak suka kucing tapi malangnya tak pandai pelihara kucing, hehe......

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.