KLIK

ITU BLOG..AKAK K-POH YG PUNYA...TAU..!!!

"banyak nya blog kak pah , baru hari ni lawat satu2"...Hmmmm..akak k-poh dpt idea dr shout Puan Bee...Memang mustajab ler dengan namanya Bee...very busy..busy bee...lebah yg sangat sibuk..!!! Kalau tak..memang tak de idea langsung nak bikin entry hari ni...Terima kasih puan bee..
 
Akak k-poh pun nak ambik kesempatan ler nak jelaskan sikit pasal blog2 akak k-poh yg berderet tu...bukan nak kejar tapak utk iklan nuffnang tau...
 
Blog akak k-poh yg utama ialah blog K-POH/ahli kabinet dapur/spy tingkap..yg ni tak yah ceritalah sebab anda semua sedang berada di sini...

Blog yg kedua ialah blog K-POH kakaktua..blog ni ialah blog peribadi akak k-poh..mengenai kesihatan akak k-poh..temujanji di hospital dan tahap kesihatan akak k-poh dari masa ke semasa. Bila tidak ada sebarang cerita mengenai kesihatan diri akak k-poh...tu yg akak k-poh selitkan dengan "copy paste" blog kesihatan yg akak k-poh langgan melalui email.Mungkin berguna utk rujukan...

Blog yg ke tiga K-POH diari lapuk berkepuk.Asalnya blog ni..akak k-poh nak storykan kisah2 lama akak k-poh...tapi rasa macam malu jer..jadi..akak k-poh buh berita apa saja lah yg terlintas kat TV..paper..kiranya copy paste jugak ler..kadang2..

Blog yg keempat K-POH my mangkuk tingkat..blog ni asalnya sebagai blog utk akak k-poh buat percubaan jika akak k-poh nak buat coding-coding tu..Lama2..akak k-poh selitkan dgn resepi..maklumat pemakanan..dan sekarang ni..bantai sajalah labuuuuu..apa-2 pun boleh....heee

Blog yg kelima K-poh shout here..ini nak panggil blog jugak ke?? Tempat utk rakan2 blogger yg nak shout-shout..idea ni dari "Wan Dengkil" Akak k-poh tau..risiko anda tidak masuk blog akak k-poh dan baca entry...tapi anda cuma dtg sini jer utk shout-shout..kan. Ok lah tu..asal anda tak lupa klik..heee..


Akak k-poh tak kisah sangat jika anda tak jenguk blog2 yg lain...tapi jgn lupakan K-POH yg ni....ye lah..yg ni...Hmmmmmm...

10 comments:

Mrs.Yie said...

saya suka masuk blog ni je kak..hehe :)

MULAN said...

tu arrr... kenkadang blogspot buat hal. tak sempat nak masuk semua... masuk yg ni je dulu... tapi kot ada masa mmg jengah yg lain2 tu jgk..

cuti tak pi mana ke kak pah? masak apa hari ni..?

kpah k-poh said...

terima kasih mimi..terima kasih mulan...

puanbee said...

maksud bee bila cakap banyaknyee... dalam hati terfikir ..wah rajin sungguh kak pah tk mcm bee malas tui nk update blog byk2 nih hee..jgn terasa ye kak pah ... bee biasa singgah yg satu ni je..

kpah k-poh said...

Bee..blog yg dari hati dan minda..yg ni aje lah...yg lain2 tu..hanya utk rujukan sahaja...

Piasara said...

"saya pun selalu masuk blog ni jer...kdg2 jer tersesat kat blog lain2 tu...maklum ler kak pah ms kat dpn pc ni ada sejam dua ja..tu pun jap2 bangun pi buat macam2 keja.."

Belalang Hijau said...

rajin betoi kak pa buat blog bnyk2..
belalang pun ada lagi 2 blog selain daripada blog bawah tanah tu...

tp x larat la nak jaga bnyk2...hahaha

kiz said...

kak pah..saya sentiasa datang sini hari hari..kalau tak komen tu..tapi tetap baca kalau ada update..kalau tak update baru tu sekadar datang bagi trafic je..kalau rajin conteng2 gak kat shout tu..tapi jarang laa..tenet lembab ..

Scarlett O'Hara said...

Sehari tak ke sini, macam ada yg kurang je.

azwandengkil said...

Tak penah lupa. Tapi dr hari pertama dtg kesini sampai la skrg seteguk air pun tak dpt dari tuan rumah. huhuhuhu..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.