KLIK

HADIAH CONTEST NOVEL "TAKDIR ITU UNTUK AKU"

Seperti yang anda sedia maklum..kalau tak tahu..ni lah akak k-poh nak maklumkan ni..bahawa akak k-poh telah mendapat tempat ke tiga dalam contest anjuran BLOGGER MIMI.  Contest berbentuk buatkan sinopsis e-novel "TAKDIR ITU UNTUK AKU"




Bungkusan pos yang dinanti-nantikan.Jauh dari Terengganu!!!





Inilah hadiah yang istimewa dari Blogger Mimi, akan akak k-poh simpan sebagai kenangan.


Jadi di sini,akak k-poh hendak mengalu-alukan anda supaya membaca e-novel dari Blog Mimi ini.Tak sabar rasanya hendak mengetahui pengakhiran kisah ARIANA DAN IZUDIN. Tak pasal-pasal..nanti akak k-poh sambung cerita tu sendiri..kan...baru tahu..!!!

9 comments:

diana said...

tahniah..
saya tak join pun..tak reti nak karang2 ayat..hahahah

MulutPayau said...

tahniah kpah....

kpah k-poh said...

yg masuk tak ramai..tu yg ada peluang nak menang tu...

Mrs.Yie said...

ekeke tadi dengar suara kapah asyik gelak je manjang..sampaikan dengan saya sekali pun tergelak sama rasa mcm kelakar je bila kapah sebut pasal klik stand tu..hihihi

kpah k-poh said...

suara mcm kartun kan...heee...

Mia Liana said...

bestnya... tahniah..

harrazdani said...

tahniah kak...;)

Puan Kutu said...

tahniah kakpah..

tq juga sbb bg peluang kt sy.hahaha...

tunz said...

tahniah yer....

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.