KLIK

ZN SERI ADUNAN ENTERPRISE

Pemilik ZN SERI ADUNAN ENTERPRISE iaitu PN.OYA NORAINI  (bertudung merah),telah sudi untuk mengiklankan produk KEK LAPIS hasil air tangannya sendiri di blog akak k-poh ini.


Kek Lapis (RM40 termasuk caj penghantaran) :

1 Blueberry

2 Strawberry

3 Masam manis

4 Prunes

5 Evergreen Pandan

6 Choc Chips

7 Cadburry

8 Oreo

9 Horlicks

Kek Lapis (RM45 termasuk caj penghantaran) :

1 Blueberry Cheese

2 Strawberry Cheese

3 Horlicks Cheese

Saiz 7x7x1 inci

Berat +- 500 gram

Penghantaran guna courier Nationwide Express.

 Seluruh Malaysia. Sabah sarawak RM50 for biasa and RM55 for yang ada cheese.

Order guna email : (i) oyanoraini2002@yahoo.com or inbox FB 

                               (ii) chepahkamal@yahoo.com (e-mail akak k-poh ni..nak kutip komisen!!)

Bayar guna akaun Maybank bila dah confirm order baru  bagi nombor akaun.

Di antara kek lapis yang telah ditempah :

Oven saya akan beroperasi semula. Sesiapa yang nak tempah kek lapis boleh lah..anytime. Yang jauh kita akan courier. Harga berpatutan. Rasa insyaallah menepati citarasa :-)Pn.Oya Noraini.




sekali rasa, pasti hendak lagi...


8 comments:

Scarlett O'Hara said...

Kecur air liur!mesti sedap ni.

mokcik-ann said...

kek lapis india ada takk

Azmi Khan said...

sedap nampaknye.....
terliuh nie.....

Mrs.Yie said...

kak pah..kita nak kek laa..hukhuk

ni url feed saya yg terbaru ye http://feeds.feedburner.com/ RafinamimiDotComTahapSeratos

Mrs.Yie said...

kek lapis jenis coklat x dok ke kapah?

intanfirdaus247 said...

Salam ziarah...i follow..:) follow me ..:) sedapnya kek ni kak pah oiii...meleleh ayaq liuq nengok

oya noraini said...

Salam all..kek saya fresh from the oven dan rasa insyaallah menepati citarasa..meh la cuba :-)

torus turus said...

wah nmpk sdap je ni.. trliur lak..

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.