KLIK

BLOGGER MIA LIANA DAN BLOGGER AFZALSUKASUKI

SIARAN 9/12/2011 :
WATAK INI SESUAI UNTUK MENGGAMBARKAN KEHEBATAN KEDUA-DUA BLOGGER INI. BLOGGER AFZAL DAN BLOGGER MIA LIANA.

Pasti anda akan kenal..lihat saja pada tajuk entry di atas...ohhh..memang BLOGGER HEBAT. Dari sudut pandangan akak k-poh, mereka ini hebat dalam berblog dan juga hebat dari segi nilai persahabatan. Blog Mia Liana, akak k-poh menyelongkar di bawah tajuk IMFORMASI dan akak k-poh berkenan dengan entry bertajuk "Rahsia Penyakit Disebalik Jari Anda".Antara petikan dari entry tersebut ialah : "cuba anda lihat pada ruas jari anda, kalau ruas jari kehitaman,bermakna badan anda penuh toksid.Ini boleh sebabkan sembelit.Bagi seorang wanita, cara untuk melihat sistem dalaman ialah dengan melihat jari kelingking.Kalau meruncing dan agak bengkok bermaknanya haid tidak teratur,keputihan,sengugut dan kemungkinan rahim jatuh."Nak tahu lebih lanjut mengenai imformasi ini, silalah serbu ke blog Mia Liana.   Kemudian akak k-poh menjenguk blog Afzalsukasuki .Entry yang menjadi pilihan akak k-poh ialah entry yang bertajuk "selamat tinggal Afzalsukasuki"...Kenapa entry ini menarik??? Anda baca ini, sedikit sedutan dari entry tersebut. "Aku mintak maaf seandainya aku ada buat salah,terkasar bahasa,...tutur kata aku yang kasar atau menyinggung mana-mana perasaan.Harapnya akau berundur tanpa sebarang hutang dengan korang.Memori bersama korang sangat indah.Sebenarnya 3 tahun lepas,doktor telah mengesahkan yang aku ini mengidap penyakit......." (di larang menitiskan air mata ketika membaca entry ini...fahamilah perasaan blogger Afzal yaaa...) sambungan entry ini sila selongkar blog Afzalsukasuki.  p/s : untuk setiap kali akak k-poh bersiaran, pasti akan ada dua blog yang akak k-poh akan review.Ini adalah sebagai tanda sokongan akak k-poh kepada anda,para bloggers.    WE BLOGGERS ALWAYS THE BEST

8 comments:

tunz said...

memang superb...semoga ikatan persaudaraan kita terus berkekalan...kpah pon marbeles!!

Mia Liana said...

wahhhhh...kak pah terharunya. terima kasih sudi support mia.... nasib memang tengah dengar gomofm masa tu....

sayang kak pah ketat-ketat....

afzalsukasuki said...

salam kakak :) alahai akak sesusah je akak ni.malu la saya cenggini.anuway kakak trimas kerana pilih saya untuk review entry. Tetapi kakak..kenapakah entry itu? Sadis sangat. Huhuhu

P/s : trimas kakak.Terima kasih banyak2 :)

Pia said...

"salam kak pah..diorng ni mmg superb..sy dah kenal dah diorng ni...entri pun mmg bagus...si afzal tu entri dia kebanyakan mmg sy suka bc dan bc sampai habis tau...entri last dia yg sy bc smlm pasal pesan mak dia..tacing sgt..dan2 tu teringat kt mak yg dah arwah..mia pun bagus...teruskan.."

Yumida said...

kak pah....kak pah memang DJ kt Gomofm tu ker? ingatkan kak pah cegu....

teringin gak nk blaja bhasa klate....

Mia Liana said...

terima kasih ya kak pah...

http://www.mialiana.com/2011/12/review-blog-mialianacom-oleh-kak-pah.html

Scarlett O'Hara said...

Eleh... Afzal buat2 malu pulak.Padahal suka nak melompat2 tu.Dua2 mmg superb!Marvellous!!!Delicious!!!:D

kpah k-poh said...

terima kasih semua...

follow me

Instagram

P/S:terima kasih pihak google/thankyou google

segala gambar-gambar yang tak de kena mengena dengan diri aku yg bukan aku yg punya tapi jugak bukan ahmad albab yg punya tapi pihak google yg punya. Harap maklum.